Poster ‘kraft wolk’ van Oktoberdots

Oktoberdots Kraftposter

Eigenlijk ben ik nooit iemand geweest die van posters hield. Het is sowieso pas sinds kort dat ik meer ben gaan geven om woonaccessoires en versiering in huis. Ik houd van kraft, daarom leek de poster van kraft met wolken van Oktoberdots me erg leuk!

Toen ik de poster thuisgestuurd kreeg, had PostNL helaas wat schade aangebracht aan de koker waar de poster in zat. Erg jammer, want hierdoor was hij gekreukt. Terwijl dit geen fout was van Oktoberdots, heeft Babet dit toch opgelost door een leuke kortingscode te geven voor de volgende bestelling. Erg lief!

Oktoberdots Kraftposter

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het formaat van de poster wel wist, maar dat ik me niet had gerealiseerd dat A3 inderdaad nog vrij klein is voor een poster. Daarom vond ik hem waarschijnlijk ook vrij klein toen ik hem uitpakte, maar na een tijdje was ik hieraan gewend. Het papier is overigens vrij zacht, als je dat kun zeggen van papier. Hierover was ik verbaasd, aangezien ik het meer glanzend had verwacht ondanks het thema ‘kraft’.

Oktoberdots Kraftposter

Ik werd verliefd op het design, daarom wilde ik de poster ook graag hebben. Natuurlijk is hij er ook als postkaart, maar die had ik al vrij veel van Oktoberdots en ik wilde eens iets anders. En hartjes die uit een wolk vallen is eens wat anders én liefdevoller dan regen! Alleen de kleur van de achtergrond viel me een beetje tegen, ik heb het idee dat dit geprint is in plaats van gedrukt. Dat maakt de kwaliteit toch iets minder. Helaas heb ik het wolkje beschadigd door het zachte papier, erg jammer. Maar hij hangt nog steeds op de deur in de werkkamer, want voor dat doel is hij gekocht en wordt hij nog steeds bewonderd!

De poster ‘kraft wolk‘ is verkrijgbaar voro €5,95 bij Oktoberdots.

1 gedachte over “Poster ‘kraft wolk’ van Oktoberdots”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven