Message board HEMA

HEMA message board

In de shoplog HEMA van laatst gaf ik aan het message board gekocht te hebben. Ik pakte hem van het weekend uit om te kijken wat het precies was. Ik deel mijn bevindingen in deze blogpost. Lees je mee?

HEMA message board 1

Het eerste dat mij op viel, was dat het nogal een stevige kaart is. Dubbel dik karton voor mijn gevoel! Misschien wel nodig voor een message board, maar ik had het niet verwacht. Ik verwachtte van te voren dat de binnenkant de mogelijkheid had om de stickers en kaartjes weer af te halen na gebruik. Zodat je het eventueel heen en weer kunt sturen. Dat was echter niet het geval, dus daarom heb ik in deze post niet enorm veel in de kaart geplakt. Zo kan ik hem later nog eens gebruiken voor bijvoorbeeld snailmail. Natuurlijk heb ik wel dingen geprobeerd!

HEMA message board 2

Hierbij het probeersel van een sticker. Deze heb ik simpelweg van het stickervel gehaald en opgeplakt. Er hoefde ook geen tekst op, dus daarom heb ik hem gekozen. Daarnaast zit een klein kartonnen kaartje waar een envelop op staat. Er zijn meerdere soorten, maar ik koos random voor dit gele kaartje. Linksonder in de hoek kun je zien hoe dit kaartje op is geplakt. Eerst vouwen en daarna de plakstrip aan de achterkant verwijderen om te plakken. Het is heel simpel! De kaartjes zijn wel klein, dus het is echt bedoeld voor kleine boodschapjes. Dit geldt ook voor de stickers. Natuurlijk kan er ook geschreven worden op de achtergrond, maar dat lijkt me een beetje zonde. Zeker omdat het een message board was!

HEMA message board 3

En dan kan de enorme kaart in de envelop die erbij zat! Ik had wel even moeite hem erin te krijgen. Ik heb afgezien van een sticker geplakt op de voorkant, niets gedaan met de envelop aangezien ik hem misschien later nog wil gebruiken. Ik zou een message board eerder heen en weer sturen, maar dat is niet mogelijk met dit pakket. Dat is jammer, maar ik vind het niet onoverkomelijk: ik zou dit pakketje van de HEMA zeker aanraden bij snailmailers! (Helaas weet ik de prijs niet meer, excuses.)

4 gedachten over “Message board HEMA”

    1. Ik heb hem pas vandaag voor het eerst gezien en gelijk gekocht. In Vlaardingen is die nog gewoon volop verkrijgbaar. ☺

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven