Geboortepost.nl krijtkaarten

Geboortepost krijtkaarten

Krijtbord ontwerpen zijn helemaal in! Daarom komt Geboortepost.nl nu met de serie ‘Blackboard Adventures’ van Cute Moments Photography. De serie bestaat uit tien kaarten met leuke en grappige tekeningen waarin de foto van jou baby kan worden geplaatst.

Geboortepost krijtkaarten 1

De ontwerpen zijn gedrukt op wenskaarten, waarbij drie keuzes zijn: een vierkante kaart dubbel gevouwen, een vierkante kaart als drieluik en een lang liggende kaart dubbel gevouwen. In het ontwerp zijn ook meerdere keuzes te maken, zowel in de tekening op de kaart als een houten randje er omheen of niet. Het kwijtbord effect is duidelijk zichtbaar op de kaarten en daarbij mooi afgedrukt met goede kwaliteit. De kaarten zijn te drukken op meerdere papiersoorten en met meerdere afwerkingen. De envelop die er wordt bijgeleverd, is wit. Ergens jammer, maar ook wel logisch: anders heb je een aparte witte stift of pen nodig om de adressen erop te schrijven!

Geboortepost krijtkaarten 2

Ik vind de ontwerpen persoonlijk enorm origineel, lief en leuk. Ik vind het krijtbord effect sowieso erg leuk en de tekeningen lijken er net echt op getekend met krijt, ook al is het digitaal. De tekst die erop staat, is uiteraard gewoon getypt. Het lettertype past echter wel perfect bij het krijtbord effect. Het enige wat afwijkt, is de foto (in dit geval van de “standaard baby”): die valt enorm op! Maar dat is juist leuk, want het gaat uiteindelijk om het kindje bij een geboortekaartje.

De geboortekaarten van ‘Blackboard Adventures’ zijn vanaf €1,49 verkrijgbaar bij Geboortepost.nl.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven