Schetswinkel

Schetswinkel

Schetsen is een heerlijke manier om concepten op papier te zetten! Qua ideeën ben ik beter met woorden, tenzij het om een ontwerp gaat. Wat betreft illustraties is het gemakkelijk voor te stellen, maar Schetswinkel doet er nog een schepje bovenop: schrijfschetsen. Illustraties en tekst gecombineerd. Hoe leuk?

Op de middelbare school had ik een klasgenoot die haar schriften vol zette met allerlei tekeningen. Het zat (zit waarschijnlijk nog steeds) in haar bloed. Ze schreef er echter niet bij. Met dat soort schetsen maakte ik pas later kennis op het internet. Maar niet iedereen kan schetsen. Ik ben er zelf ook geen genie in, maar woorden lukken dan weer wel. Wanneer ik notities maak, probeer ik variaties in lettertypes, groottes e.d. te maken. Da’s nog best een uitdaging! Daarom kan Schetswinkel handig zijn als het (schrijf)schetsen je niet goed af gaat, maar het wel goed werkt als een pitch of verslag.

Schetswinkel 1

Wat staat er allemaal op de menukaart? Het beschrijven van een verslag op een unieke manier, maar ook bij brainstormen kan Schetswinkel helpen. Zakelijke presentaties en verslagen kunnen ook op deze manier worden gegeven en gemaakt. Wil je zelf gaan schrijfschetsen? Er worden workshops aangeboden. Ik houd van de stijl die op Schetswinkel staat!

1 gedachte over “Schetswinkel”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven