5x vosjes van papier

Vosjes van papier

Kennen jullie ‘favorieten v/h moment’ nog? Dat heb ik een paar gedaan en ruim een jaar geleden afgeschaft. Ik introduceer nu enkele papierproducten die ik enorm mooi vind, maar wel met een thema. Het thema van dit keer is ‘vosjes’! Het dier is populair in illustraties en daarom maakte ik een lijstje met favorieten:

Vosjes van papier 1

Ansichtkaart GROOTZUS

Bij Hip & Stip kaarten vind je niet alleen maar Hollandse ontwerpen. Kaarten van bekende merken zoals Grootzus zijn ook rijkelijk beschikbaar! Zo ook deze vos op een fiets, verkrijgbaar als ansichtkaart voor €1,35.

Vosjes van papier 2

Adresticker, sticker en ansichtkaart WENDYSIGN

Iemand die veel vosjes als illustratie op de markt heeft gebracht, is Wendy de Boer. In haar webwinkel verkoopt ze veel producten met daarop een vos. Deze adresticker van €0,15, stickervel van €2 en ansichtkaart van €0,80 zijn mijn favoriet! Schattig, toch?

Vosjes van papier 3

Ansichtkaart KAARTJE OF KIP

Ben je meer van sierlijke ontwerpen? Dan kan Kaartje of Kip je misschien helpen! Twee lieve vosjes prachtig geïllustreerd met allerlei decoratie erom heen. Heerlijk vintage, net als de achterkant! De ansichtkaart is verkrijgbaar voor €1,25!

Winnen!

Bij een bestelling van Unieke Postkaarten (uitpakvideo volgt komende week) heb ik een pakketje met papierproducten waarop vosjes staan gekregen. Omdat ik niet alleen mezelf er blij mee wil maken, geef ik ook een pakketje met twee ansichtkaarten, een stickervel, twee schrijfkaartjes, twee adresstickers én een boekenlegger weg! Wil jij graag meedoen aan de winactie? Tweet ‘Ik maak kans op een pakketje met vosjes op papier bij @Nouksan van Unieke Postkaarten! Ook kans maken? Kijk op https://www.nouk-san.nl/5x-vosjes-op-papier/’ en laat een bericht achter waarom jij vosjes (ook) zo leuk vindt.

De winactie loopt tot en met 20 juni om 23.59 uur.

5 gedachten over “5x vosjes van papier”

  1. Hoi hoi,
    ik zou graag mee willen doen. Als kind al was ik helemaal weg van dieren en ik las alle dierenboeken uit de bieb en keek ook alle soorten (teken)films met dieren. Een van mijn favorieten was ‘Beestenbos is Boos’, die werd op Ketnet uitgezonden geloof ik. Sinds Beestenbos is Boos ben ik helemaal fan van vossen ^_^

  2. Linda Smeets

    Ik doe graag mee voor onze dochter, ik vind het erg leuk omdat ze van dieren houdt en sinds kort een correspondentievriendinnetje heeft. Hiermee kan ze de post opleuken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven