8x creatieve zomer

jul 18, 2015

Creatieve zomer

Heerlijk, het is zomer (hoewel het weer er soms niet op lijkt)! Lekker bezig met papier, thuis of op vakantie. Tenminste, dat is wel wat ik ga doen. Welke papierwaren neem jij mee?

Creatieve zomer 1

Een tijdje geleden liet ik de kaart ‘Zomer’ opnieuw drukken op A6 formaat en met een nieuwe achtergrond. Kleurrijk en fris! Leuk om van je vakantiebestemming te sturen, of gewoon om de zomerse groetjes te doen (voor Postcrossing bijvoorbeeld). Verkrijgbaar voor €0,75 per stuk bij Post & Papier.

Creatieve zomer 2

Nog meer blijmaker kaartjes! Confetti maakt je dag altijd goed, ook in de zomer. Feestelijk en kleurrijk, want met de post wil jij toch ook wel iemand blij maken? Verkrijgbaar voor €1,25 bij Papergoodies.

Creatieve zomer 3

Een bedrijf met stationery dat altijd vrolijk en kleurrijk is, zéker in de zomer, is Studio Stationery. Normaal gesproken alleen verkrijgbaar voor particulieren via verkooppunten, maar nu kwamen Elma en Anke met een speciale kit. Veel zomerplezier! Let op: OP = OP en pas verzending in augustus. Verkrijgbaar voor €19,95 bij Studio Stationery.

Ik noemde al een aantal kaarten om iemand blij te maken (of jezelf natuurlijk, voor aan de muur), maar er zijn ook hele pakketten verkrijgbaar zoals bij Goodiebagshop. Met allerlei kaarten en stickers is iedere zomerdag een feestje! Verkrijgbaar voor €9,95 bij Goodiebagshop.

Creatieve zomer 4

Ga je op vakantie? Speel de vakantie-bingo! Op een kaartje staan 25 afbeeldingen die je kunt tegen komen in een bepaald land (België, Duitsland/Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Nederland of Spanje) die je kunt afstrepen wanneer je het tegen bent gekomen. Ook leuk voor de kinderen! Verkrijgbaar voor €1,50 per stuk bij Winkel van Papier.

Creatieve zomer 5

En als laatste… nog wat gratis printables! Wat wil jij écht doen deze zomer? Schrijf het op de bucketlist! Ga je bijna op vakantie en moet de koffer nog worden ingepakt? Gebruik de checklist!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *