Oktoberdots Mysterie Box

Oktoberdots Mysterie Box

Om een beetje van de oude collectie uit het assortiment te halen, heeft Oktoberdots een grote uitverkoop. Dat niet alleen: ze verkoopt ook mysterieboxen met daarin een verrassing wat je aan papierwaar krijgt! Van klein naar groot voor maar weinig geld. Ik was benieuwd en schafte er daarom één aan. Kijk je mee?

Oktoberdots Mysterie Box 1

De box, of eigenlijk het pakketje, uitpakken alleen is voor mij al een feest. Eerst uit de envelop, vervolgens het cadeaupapier erom weghalen… maar dat niet alleen, er volgden daarna nog drie kraft zakjes. In drie verschillende formaten, dus ik was erg benieuwd wat erin zou zitten!

Oktoberdots Mysterie Box 2

Allereerst een notitieblok. Ik had deze al, maar extra papier is nooit erg! Ook nog mooie boekenleggers die me aan de zee doen denken. Ik spaar de boekenleggers van Oktoberdots een beetje (hoewel ik ze nooit allemaal tegelijkertijd zal gebruiken, zeker niet nu ik geen studieboeken meer heb), dus da’s altijd leuk. Bovendien had ik deze ontwerpen nog niet, dus een gelukje! Misschien dat ik ze meeneem op vakantie, hoewel wij pas na het hoogseizoen gaan.

Oktoberdots Mysterie Box 3

Vervolgens nog enkele items: een tiental adresstickers, tien ‘handmade’ stickers op twee velletjes en een wenskaart om iemand te feliciteren. Ik had geen van deze ontwerpen nog, dus dat is erg prettig. Omdat de winkel van Oktoberdots grotendeels uit kaarten bestaat, vond ik het een beetje vreemd dat er maar één wenskaart in zat. Maar achteraf, nadat ik het laatste zakje opende, snapte ik het wel:

Oktoberdots Mysterie Box 4

In het laatste zakje zaten namelijk enorm veel kaarten! Omdat het er zo ongelooflijk veel waren, heb ik ze niet allemaal op de foto gezet. Ik heb van iedere serie één ontwerp gepakt, waarbij de abstracte en ‘deer’ kaart wel los werden geleverd. Van de overige vijf kaarten heb ik dus nog meer varianten in diezelfde serie. Als je dit bij elkaar op telt, kom je wel uit op 22 kaarten. Da’s niet niks, vond ik! Ik was echt een beetje verbaasd. Ik heb niet nagerekend hoeveel alle producten bij elkaar zouden kosten als je het apart zou bestellen, maar volgens de webwinkel kreeg ik €10 korting. Ik vraag me stiekem wel af of het niet meer is, gezien de hoeveelheid. Ik ben er in ieder geval erg blij mee, zeker ook met de kaarten (waarvan ik overigens sowieso drie kwart ook nog niet had). Bedankt Oktoberdots!

De mysterieboxen zijn vanaf €15 per stuk inclusief verzending te verkrijgen bij Oktoberdots. Let op! Jouw inhoud kan verschillend zijn, aangezien het een verrassing is wat erin zit!

2 gedachten over “Oktoberdots Mysterie Box”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven