Letterkaarten Ankepanke & Hipgemaakt

Letterkaarten Ankepanke en Hipgemaakt

Letterslingers, oftewel woordbanners, zijn helemaal in. En in allerlei kleuren en vormen verkrijgbaar. Ankepanke en Hipgemaakt komen nu met iets anders, namelijk letterkaarten. Met deze letters (maar ook cijfers en symbolen) maak je ook gemakkelijk een banner in meerdere kleuren en vormen.

De kaarten zijn gedrukt op A6 formaat en zien eruit als een kaart, maar zijn niet echt bedoeld om per post te versturen. Natuurlijk is het wel mogelijk om op de achterkant iets te schrijven (hoewel je wit moet gebruiken voor de zwarte variant dan), maar de ontwerpen zijn echt bedoeld om er slingers van te maken. Als je een simpel bericht wilt schrijven, is het misschien wel leuk om de letters die het woord vormen op te sturen. Hé, weer een snailmail idee!

Letterkaarten Ankepanke en Hipgemaakt 1

De letterkaarten zijn op verschillende manieren vorm te geven, zoals de stippellijnen op de achterkant van de kaarten weergeven. Hieronder zijn hiervan enkele voorbeelden te zien. Zo kun je een woord dezelfde vorm geven, maar eventueel ook verschillende om meer variaties te hebben. Er zijn vier vormen aangegeven, maar natuurlijk kun je ook je eigen vorm knippen. Misschien wel des te leuker!

Letterkaarten Ankepanke en Hipgemaakt 2

De kaarten met letters, cijfers en symbolen zijn niet alleen op verschillende manieren te knippen voor bijvoorbeeld een vlaggetjes idee zoals de ‘hoera’ hierboven. Ze zijn ook op verschillende manieren op te hangen! De plaats van het gaatje om er bijvoorbeeld touw, lint of een pinnetje doorheen te doen, staat ook al met stippellijnen op de achterkant weergegeven. Natuurlijk is masking tape of plakgum ook een optie.

De letterkaarten zijn verkrijgbaar bij Ankepanke en Hipgemaakt voor €0,75 per stuk.

1 gedachte over “Letterkaarten Ankepanke & Hipgemaakt”

  1. Ik vind ze wel heel erg leuk! Misschien dat ik ze wel ga gebruiken om m’n eigen naam te spellen en ze op de deur van mijn kamer te hangen. Ze zijn in ieder geval lekker vrolijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven