Stationery Iloustrations

Iloustrations notitieboekjes en schriften

Zo nu en dan ontdek ik niet alleen nieuwe producten, maar ook nieuwe merken. Zo heeft Milou van Iloustrations mooie producten. In mijn webwinkel heb ik al kerstkaarten van haar verkocht. Nu komt ze met iets nieuws: met de hand illustreren van notitieboeken en schriften!

Wie houdt er nou niet van mooie bruine kaften met handgemaakte illustratie? Ik vind het in ieder geval super mooi! Milou besloot een hele doos met schriften, notitieboeken en schetsboeken aan te schaffen om de kaften met de hand te illustreren. Niet alleen leuk om te doen en om te bekijken, maar ook uniek: ieder boekje is namelijk anders!

Iloustrations notitieboekjes en schriften 1

Zoals jullie in “een kijkje in mijn leven” konden lezen, heb ik een hoesje met wolken en sterren als hardcase op mijn iPhone 6 zitten. Deze komt ook van Milou haar hand. Om het af te maken, heb ik een wallpaper (met kraft achtergrond!) met de wolken en de quote “never stop dreaming” ingesteld. Precies zoals op het schrift hierboven en hieronder. Met nog wat extra kleureffect! Het is zeker een favoriete illustratie en quote van Iloustrations, hoewel ik “good things are wild and free” ook erg mooi vind. Maar Milou maakt nog veel meer leuke ontwerpen met daarbij mooie woorden, zoals de zomer en flamingo’s. Allemaal even prachtig en origineel!

Iloustrations notitieboekjes en schriften 2

Wil jij ook zo’n mooi schrift of boekje? Aarzel niet om alle exemplaren op de Facebookpagina van Iloustrations te bekijken. De stappen die je moet volgen om een exemplaar aan te vragen, staan er ook weergegeven. Het is dat ik op dit moment geen nieuwe boekjes of schriften nodig heb, maar zodra ik het wel weer kan gebruiken, weet ik Milou te vinden. Ook als een leuk cadeau aan iemand bijvoorbeeld!

1 gedachte over “Stationery Iloustrations”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven