Kaartwereld.nl groei en bloei

Kaartwereld groei- en bloeikaarten

Kaarten zijn er in vele soorten en maten. Een nieuw concept is de groei en bloei kaart. Een wat? Ja, een groei en bloei kaart. Dit is gewoon een kaart met een mooi ontwerp. Er zit alleen een vormpje extra op geplakt in een leuk kleurtje met daarin zaadjes.

Kaartwereld groei- en bloeikaarten 1

Op een dag kwam ik thuis en lag deze kaart in een envelop op de mat. Een reviewexemplaar van een groei en bloei wenskaart van Kaartwereld.nl! Met een code om een tweede kaart te versturen. Deze heb ik gewoon besteld om later zelf op de bus te kunnen doen (sorry, ik houd nog steeds van handgeschreven post) en om een extra ontwerp te hebben voor de review. De instructies staan ook in deze kaart, maar… zo moeilijk is het niet. Ik heb het ook maar geprobeerd, ook al heb ik niet bepaald groene vingers (lees: zelfs vetplantjes weten dood te gaan in dit huis, maar ik ga wel mijn best doen om dit plantje te onderhouden).

Kaartwereld groei- en bloeikaarten 2

Wat heb je nodig om een plantje te krijgen uit het vormpje op de kaart, in dit geval een rood hart (dit is de reviewkaart, dus de blauwe bloem heb ik nog voor iemand die groene vingers heeft om later te versturen)? Niet zo heel veel: een pot om het in te planten, potgrond en water. Ik moest de potgrond nog aanschaffen (wat zei ik? Geen groene vingers), maar een pot hadden we gelukkig al wel.

Kaartwereld groei- en bloeikaarten 3

Kaartwereld groei- en bloeikaarten 4

Wat moet je dan doen? Je vult de pot met potgrond voor drie kwart. Dan leg je het vormpje erin (bijna zonde, eigenlijk, toch?) om er vervolgens weer potgrond overheen te gooien. Zorg er hierbij voor dat het vormpje niet meer zichtbaar is. Geef het vervolgens water. En dan is het wachten… en wachten… en nog meer wachten!

Kaartwereld groei- en bloeikaarten 5

Na ongeveer anderhalve week heb ik nu twee kleine knopjes. Het lukt dus! Ook met regelmatig water geven, een schouderklopje voor mezelf. Ik ben wel heel benieuwd wat voor een plant het wordt, aangezien dit niet op de kaart staat. Ook ben ik stiekem wel benieuwd hoe het vormpje er nu uit ziet (en wanneer het volgroeit is), maar het lijkt mij niet handig om de potgrond er nu uit te halen…

Ik vind het een leuk nieuw concept, want met de kaart geef je bovendien een (DIY) cadeautje en daar ben ik altijd voor! Misschien wel een tip: op de kaart zetten welke kaart het is, want nu is het een totale verrassing.

De groei en bloei kaarten van Kaartwereld.nl zijn verkrijgbaar vanaf €3,95.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven