Color me creative

Color me creative

Tekenen heb ik altijd leuk gevonden. Ik ben er nooit een super ster in geweest, hoewel ik wel beter ben geworden over de jaren heen (ook voor mijn ontwerpen, want dan komt het tekenen van pas). Maar ik kan echt jaloers worden op andere artiesten! Een voorbeeld hiervan is Kristina Webb. Zij heeft een creatief Instagram account met daarop allerlei tekeningen: Color Me Creative.

Color me creative 1

Wat is het eerste wat je opvalt wanneer je naar Kristina’s account gaat? Simpel: kleur en detail! Jemig, zelfs de herfst komt vrolijk naar voren in de tekeningen. Ik vind het echt helemaal mooi! Ook combineert ze haar tekeningen met realiteit (ook al lijken haar tekening op zich al realistisch, dat even voorop gezet): bloemetjes en bladeren als een rok bijvoorbeeld. Sla kan eventueel ook. Of Ariël van De Kleine Zeemeermin in een zwembad in een map. Echt geweldig! Ik ‘like’ bijna iedere tekening die ze publiceert.

Color me creative 2

Wat tekent ze nog meer? Op Color Me Creative kun je allerlei verschillende tekeningen vinden, hoewel natuurlijk wel in dezelfde tekenstijl. Haarstijlen, doodles, Minions, Disney, verschillende films… je kan het zo gek niet bedenken! Verder hoef je alleen maar rond te kijken om betoverd te raken en daarom moest ik het delen. Het is te goed om aan voorbij te gaan, want wie wil er nu niet zo kunnen tekenen?

Color me creative 3

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven