Thiago Bianchini

Thiago Bianchini

Op Instagram ben ik laatst op zoek gegaan naar artiesten. Eén van de illustratoren die ik tegenkwam, is Thiago Bianchini! Een jongen met een geweldig talent voor zwart en witte illustraties mét enorm veel details.

Enorm veel details? Ja, echt enorm veel. En bovendien zijn er ook nog verschillende soorten illustraties, hoewel het allemaal wel binnen dezelfde stijl is. Ik ben echt fan en ik “like” bijna iedere foto die Thiago op Instagram plaatst. Met zijn toestemming deel ik vandaag de super mooie illustraties met jullie!

Thiago Bianchini 1

Wat voor illustraties zijn het? Zwart en wit, zoals ik al zei. De illustraties waar ik verliefd op werd toen ik ze had gespot op het sociale medium, waren degene waarin Thiago twee scènes in één tekent, zoals de vogel en het bos hieronder. Enorm mooi en vooral knap! Daarbij doet hij het grotendeels met stipjes van de pen voor mijn gevoel, wat nog meer bewondering van mijn kant krijgt. Het zijn dan ook mijn favorieten! Verder tekent hij ook wel fantasie, dieren met lijntjes (in plaats van stippen, echte variatie) en dieren als figuren in een bepaalde setting. Ieder illustratie is stuk voor enorm realistisch.

Thiago Bianchini 2

Pas toen ik op Thiago’s naam ging zoeken om hem te kunnen contacteren en vragen om zijn toestemming, kwam ik erachter dat hij een eigen shop heeft op Society6. Met allerlei producten vol met zijn illustraties, zoals kaarten, telefoon cases, mokken, t-shirts en nog veel meer! Niet al zijn illustraties zijn er verkrijgbaar op ieder product, maar er is een ruime variatie. Ook gewoon leuk om eens rond te kijken.

Welke soort illustratie van Thiago Bianchini vind jij het mooist?

 

1 gedachte over “Thiago Bianchini”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven