Pimpelmees stationery

Pimpelmees pennen en familieplanner

Pimpelmees is een merk voor geboortekaartjes en stationery. Ik ken het merk en de stijl van de illustraties al veel langer, maar ik heb er nooit echt over geblogd. Na het ShowUP evenement werd het dus wel tijd! Zeker met gratis stationery met mooie ontwerpen.

Pimpelmees pennen en familieplanner 1

In de persruimte was Pimpelmees rijk van de partije met een doorzichtig plastic tasje. De inhoud? Een set van drie pennen (je weet wel, die pennen die ook zo populair zijn bij de HEMA), een catalogus en uiteraard wat reclame. De pennen vielen mij natuurlijk meteen op, dus nam ik een tasje mee. Niet omdat ik het gratis en voor niets mee mocht nemen, maar echt met de intentie om er een review over te schrijven. Bij deze! Wat me op het eerste gezicht in ieder geval al op viel, is de fijne verpakking van de pennen. Dit geeft voor mij aan dat Pimpelmees een professioneel bedrijf is.

Pimpelmees pennen en familieplanner 2

Tijd om te testen! De pennen hebben ieder een apart ontwerp, alleen het mintkleurige op de dop en bij het schrijfgedeelte komt overeen. Deze kleur staat fris en vooral goed bij alle ontwerpen, een goede keuze dus. Ik heb niet echt een favoriet. Misschien een lichte voorkeur voor de bovenste pen met het roze patroontje en de uil. De pennen zijn niet alleen leuk voor thuis, maar ook op school. Back to school! De dop van de pen gaat helaas wel met een beetje moeite eraf en erop, maar het feit dat hij goed schrijft, maakt al een heleboel goed.

Pimpelmees pennen en familieplanner 3

Bij de stand van Pimpelmees raakte ik in gesprek. Over zowel mijn webwinkels als mijn weblog. Het zou zeker een merk kunnen zijn om toe te voegen aan het assortiment van Post & Papier, maar ik weet niet op welke termijn. De illustraties passen in ieder geval wel in het straatje. Ik houd wel van een beetje vintage en retro! Om een beeld te schetsen van de nieuwe collectie kreeg ik een familieplanner mee voor het jaar 2016. Dus ook nog prima te gebruiken voor komend jaar. Om die reden heb ik er nog niks ingeschreven, maar ik kijk er wel steeds naar.

Pimpelmees pennen en familieplanner 4

Voorin de familieplanner zitten allerlei stickers met illustraties, maar ook woorden om in de planner te plakken. De illustraties zou ik persoonlijk ergens anders voor gebruiken, maar de woorden kunnen wel handig zijn. ‘Arts’ en ‘belangrijk’ staan er bijvoorbeeld meerdere keren in. Zo hoef je niet te schrijven, want je kunt plakken! Toch denk ik niet dat er genoeg stickers zijn voor het gehele jaar, maar he: het is een mooie toevoeging vind ik.

Pimpelmees pennen en familieplanner 5

De familieplanner bestaat uit 52 weken met daarin ruimte voor zes gezinsleden waarbij voor iedere dag afspraken en dergelijke genoteerd kunnen worden. De notities kunnen ook handig van pas komen! Voor mijn vriend en mezelf werkt zo’n planner (nog) niet, maar ik kan me wel goed voorstellen dat zoiets handig van pas komt in een gezin: overzicht in de chaos. Daarbij is de planner erg leuk vormgegeven. In deze blogpost slechts een pagina te bekijken, maar de gehele planner staat vol met verschillende ontwerpen. En dat maakt hem echt wel uniek! Bovendien staat de planner gezellig in de keuken (of waar je hem ook wilt hangen). Een echte aanrader voor iemand (eh, gezin) die van illustratie en vintage houdt!

De pennenset is verkrijgbaar voor €4,99 en de familieplanner is verkrijgbaar voor €14,95 bij Pimpelmees.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven