Letter stempels

Letter stempels

Stempels zijn een populair item in de stationery wereld op het moment (en eigenlijk al een tijdje). Ik heb ze ook in huis, maar ik gebruik ze niet dagelijks. Er is echter een soort stempels dat ik nog wel eens uit de kast trek om te stempelen of voor sfeerfoto’s: letter stempels (want ik ben nu eenmaal gek op taal)!

Letter stempels 1

Letter stempels. Nu zul je denken: je hebt toch laatst een overzicht geplaatst met de leukste letterproducten? Klopt! Het is niet zo dat ik alleen van stempels houd op dit gebied. Overigens was het voor mezelf wel een handige blogpost, aangezien ik momenteel met een groepje aan ABC-snailmail doe (een letter per keer op de post). Mijn letter A en B zijn de deur al uit! Beiden natuurlijk vol met onder andere stempelafdrukken van de bijbehorende letter. Simpel, maar erg decoratief!

Letter stempels 2

Waar kun je de letter stempels voor gebruiken? Ik gebruik stempels voornamelijk ter decoratie (of opvulling) en dit is ook mogelijk met de letters. Echter heb ik wel het gevoel dat er dan iets mee gedaan moet worden, zoals een quote op een kaart of in een brief. Een naam (en adres) op een etiket of envelop is natuurlijk ook mogelijk, net als op labels! En wat je nog maar meer kunt bedenken natuurlijk. Zoals ik al aan gaf: ik vind het heerlijk om de letter stempels te gebruiken voor sfeer, want daar zijn ze bij uitstek geschikt voor!

Letter stempels 3

Hoezo nu ineens een blog over letter stempels? Simpelweg omdat ik ze zo leuk vind. En ook omdat ik laatste grote letters in potjes tegenkwam bij de HEMA (zie shoplog video)! Allemaal hoofdletters, maar wel prettig ter variatie. Om een voorbeeld te geven, heb ik speciaal een kleine quote gestempeld met alle soorten letter stempels die ik in huis heb. Ongetwijfeld zijn er nog veel meer, maar ik ben enorm blij met degenen die ik nu heb!

De potten met stempels zijn verkrijgbaar voor €8,95 bij HEMA en de stempeldoosjes zijn verkrijgbaar vanaf €9,95  bij Dreamkey.

2 gedachten over “Letter stempels”

  1. hi Anouk ik zoek voor het afstemplen van onze spaarkaart de letter F en nu zag ik bou jij die hele mooie sierlijke F. stempel. Zou ik die van je mogen overnemen? grt Robert

    1. Hoi Robert! Sorry, maar de stempel zit in een set en die verkoop ik niet apart. De grote stempels zijn bij HEMA verkrijgbaar en de doosjes o.a. bij Dreamkey en Winkel van Papier. Ze gaan helaas wel per hele set!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven