Kaartje Posten verjaardagskaarten

Echte post is ook mogelijk in het digitale tijdperk met websites zoals Kaartje Posten! Kies online jouw ontwerp (of upload er zelf heen), schrijf een tekst op de achterkant en laat hem versturen door het bedrijf. Ben je een kaartje voor een jarige vergeten? Hiervoor biedt Kaartje Posten een mogelijkheid om alsnog een te versturen!

Kaartje Posten

Ik houd van het versturen en ontvangen van een kaartje! Ik vind het natuurlijk leuker om het zelf te schrijven, maar voor last-minute (verjaardags)kaarten biedt de website Kaartje Posten zeker een mogelijkheid. Hoewel het niet geschreven is met je eigen handschrift, kun je de kaarten wel persoonlijk maken via de website. De website ziet er overzichtelijk uit: voor ieder thema kaarten is een aparte categorie die op een rijtje in het linkermenu zijn gezet. Hierdoor had ik de verjaardagkaarten zomaar gevonden!

Kaartje Posten verjaardagskaarten

Thema’s

Het toeval wilde dat ik op 22 januari de website van Kaartje Posten ging proberen. De volgende dag is mijn vader jarig, dus had ik gelijk een reden om een kaartje te versturen. Na het aanklikken van het thema verjaardag, moest ik wel even zoeken naar het overzicht van de kaartontwerpen. Dit bleek te staan in het vlakje waar ik dacht dat een slider was. Het is dus maar een kleine ruimte met vele pagina’s. Nadat ik een selectie had gemaakt voor een kaart, kon ik door middel van een andere slider nogmaals alle kaarten bekijken terwijl ik al wilde bestellen. Een beetje overbodig, naar mijn idee…

Editor

Als je een kaartontwerp hebt geselecteerd, krijg je een editor waarin je zowel wijzigingen en toevoegingen kunt doen aan de voor- als achterkant. Ik doe eigenlijk nooit wat aan de voorkant, omdat ik het ontwerp uit zoek wat ik het mooiste vind. Ik ben bang dat ik hem dan te druk maak! Op de achterkant heb ik enkel tekst geplaatst. Ik vind dat namelijk genoeg. Als ik zelf een kaartje verstuur, schrijf ik ook eigenlijk alleen maar tekst. Knutselen en decoreren doe ik voornamelijk bij snailmail! De editor van Kaartje Posten staat op een enkele pagina waardoor de vormgeving van de website niet meer te zien is. Ik vind dat best jammer, maar hij is wel prima en duidelijk in gebruik.

Kaartje Posten editor

Verjaardagskaart

Zoals ik al zei: van de gelegenheid kon ik gebruik maken om een verjaardagskaart naar mijn vader te sturen. Ik verstuurde hem netjes voor 19.30 uur en hij lag inderdaad de volgende dag bij mijn vader op deurmat. De kleuren zagen er net zo mooi uit als op het scherm! Een prima service, want de kaarten worden gedrukt op 350 grams sulfaatkarton. Het is dus een stevige kaart die je op de deurmat krijgt via de website van Kaartje Posten. Een prima deal dus als je een last-minute verjaardagskaart nodig hebt!

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven