Online kaartje sturen met Kaartenhuis

Tegen het versturen van kaartjes zeg ik eigenlijk vrijwel nooit ‘nee’, ook niet als het via een online programma zoals Kaartenhuis gaat. Om de website en de kaarten te testen, kreeg ik een budget voor vijf losse kaarten. Drie om te versturen naar derden en twee voor mezelf. Is een online kaartje versturen via Kaartenhuis handig en leuk?

Kaartenhuis

Via de website Kaartenhuis is het mogelijk om in allerlei thema’s kaarten te versturen: van verjaardagen tot bruiloften, van zomaar tot succes. Genoeg om uit te kiezen! Per thema zijn de ontwerpen soms wel ietwat beperkt, maar dat is op zich geen probleem. Ik zou zelf zo’n website bijvoorbeeld alleen gebruiken wanneer ik een kaartje ben vergeten te sturen en dan kies je gewoon de beste uit! Dat is iets wat ik wel prettig vind aan Kaartenhuis: bestellen voor 19.30 uur is dezelfde dag nog verstuurd.

Kaartenhuis editor

Bestellen

De editor om een kaartje te wijzigen aan zowel de voor- als achterkant werkt erg gemakkelijk en ziet er bovendien mooi uit. Helaas wilde hij niet altijd laden op mijn scherm, waardoor ik een paar uur moest wachten totdat ik mijn volgende kaartje kon bestellen. Ik weet nog steeds niet of dit aan mij(n computer) lag of aan de website Kaartenhuis zelf. Meerdere kaartjes per bestelling gaat ook niet bij verschillende kaartontwerpen. Dat vond ik voornamelijk vervelend omdat ik meerdere keren door het gehele bestelproces heen moest. Bij het bestellen van meerdere kaarten van hetzelfde ontwerp, is dit probleem niet aanwezig. Hierbij komt het adres dan ook niet op de kaarten te staan, denk ik.

Kaartenhuis kaarten

Kaarten

Van de mensen die ik een kaartje heb gestuurd, kreeg ik al snel een bedankje. Dit was echter wel de enige bevestiging dat de kaarten verstuurd waren, want per e-mail heb ik deze niet gekregen. Overigens zijn kaartontwerpen in het echt wel net zo mooi als op de website. Bovendien zijn ze gedrukt op stevig papier en heeft de voorkant een glanzende afwerking. Doordat ik ook twee kaarten naar mijn eigen adres heb laten versturen, kwam ik erachter dat Kaartenhuis een onderdeel is van Greetz: dit staat op de kaarten en de postzegels. De tekst is mooi op de kaart geprint, van zowel het bericht als het adres. Dus de kaarten van Kaartenhuis zijn leuk om te versturen, bijvoorbeeld wanneer je dit op het laatste moment wilt doen! Alleen vond ik het bestelproces soms wat onhandig.

Verstuur jouw kaartje online via Kaartenhuis vanaf 0,35 per kaart.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven