Blond Amsterdam kaarten bij Hip & Stip

Weet je nog dat ik vertelde over de nieuwe collectie van Blond Amsterdam die exclusief bij Hip & Stip kaarten verkrijgbaar zou zijn? Ik heb de kaarten nu in eigen handen! En er zijn nogal wat Blond Amsterdam kaarten die nieuw zijn, met de vrolijke illustraties die gewend bent.

Illustraties

Het eerste wat mij op viel aan de nieuwe kaarten, waren de soort illustraties die zijn gebruikt in de ontwerpen. Van Blond ben ik poppetjes gewend op papierwaar, maar dit komt niet voor in deze kaarten. In plaats daarvan zijn er allerlei bijbehorende objecten bij de teksten geplaatst. Dit maakt precies waarom ik deze kaartontwerpen mooier vind dan andere kaarten van het merk!

Blond Amsterdam kaarten bij Hip & Stip 2

Blond Amsterdam

In de collectie van Blond Amsterdam kaarten bij Hip & Stip kaarten is er voor iedere gelegenheid wel een kaart verkrijgbaar! Proost, nieuw huis, bruiloft, geboorte, feest… voor alles is er een bijpassende kaart. En hoewel het Engelse teksten zijn en de illustraties niet aan Holland gerelateerd zijn, zijn het toch typische ontwerpen van Nederlandse bodem. Daarom zijn deze kaarten ook perfect voor bijvoorbeeld Postcrossing!

Blond Amsterdam kaarten bij Hip & Stip 3

Kaarten

Ook opvallend aan de Blond Amsterdam kaarten, zijn de afgeronde hoeken. Persoonlijk vind ik dit erg mooi! Het wordt wel vaker gedaan, maar toch is het nog steeds vrij uniek: de meeste kaarten hebben immers gewoon rechte hoeken. Voor jouw kaartcollectie is het ook beter, aangezien de hoekjes hierdoor niet kunnen beschadigen. Bij iedere kaart wordt een witte envelop met lieve en simpele illustraties geleverd, ook weer geheel in de stijl van het merk. Iedere envelop is hetzelfde, maar past er toch goed bij! Het zijn dus geen ansichtkaarten. Dit is ook te merken aan de achterkant van de kaarten: op het logo, een lieveheersbeestje (die ook op de envelop staat) en copyright na is hij blanco. Ideaal om fijn veel tekst kwijt te kunnen!

Blond Amsterdam kaarten bij Hip & Stip 4

De Blond Amsterdam kaarten zijn verkrijgbaar voor €1,95 per stuk bij Hip & Stip kaarten.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

1 gedachte over “Blond Amsterdam kaarten bij Hip & Stip”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven