Vrolijke manga ansichtkaarten van Joy’s

Herinneren jullie je de papierwaren en schoolartikelen van Joy’s nog? Ik ben nog steeds verliefd! Of misschien wel opnieuw: ze heeft namelijk drie nieuwe manga ansichtkaarten. En ik vind de nieuwe ontwerpen misschien nóg wel mooier dan de collectie die ik al in mijn bezit had…

Eigenlijk is het een klein beetje geluk dat ik de nieuwe manga ansichtkaarten al in mijn bezit heb. Voor de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen had ik namelijk contact met Joyce en zij heeft me vervolgens een aantal toegestuurd. Yay! De kaarten werden op de beurs goed ontvangen, zowel oude als nieuwe collectie (samen met alfabetkaarten). En ik snap als geen ander waarom: dit zijn nu écht ontwerpen waarvan ik kan zeggen dat ik ze zonder twijfel zou aanschaffen!

Joy's manga ansichtkaarten 2

De drie nieuwe ontwerpen hebben uiteraard weer een manga meisje als illustratie. Ook de street art komt opnieuw naar voren, dus de stijl uit de ‘oude’ collectie wordt voortgezet. Er waren al vrolijke en zomerse (of eerder lenteachtig misschien) manga ansichtkaarten verkrijgbaar, maar deze doen er nog een schepje boven op. Op de kaart met de gitaar staat bovendien voor het eerst een quote! Ik vond dit eerst even wennen, maar stiekem is dit ontwerp nu mijn favoriet uit de gehele collectie. De quote past mooi bij de illustratie en de kleurcombinatie is verliefd om op te worden.

Joy's manga ansichtkaarten 3

Overigens vind ik de andere twee kaarten ook prachtig. Degene met bloemen op de achtergrond vonden de bezoekers van de beurs erg mooi. En ik vind de hippie stijl ook prachtig. Misschien zou die zelfs ook nog wel bestempeld kunnen worden als herfstachtig: twee functies in één. De manga ansichtkaarten zijn geheel uniek! En ook al zou je niet per se zo’n fan zijn van manga (of anime) op zich: ik denk dat iedereen vrolijk word van zo’n kaartje. Ze zijn namelijk ook goed van kwaliteit qua drukken en papiersoort.

De manga ansichtkaarten zijn verkrijgbaar bij Post & Papier voor €1,50 per stuk (helaas nog niet bij Joy’s zelf).

1 gedachte over “Vrolijke manga ansichtkaarten van Joy’s”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven