Joy’s papierwaar en schoolartikelen

Joys papierwaar

Joy’s is een stationery merk dat ik een hele tijd geleden ontdekte. Ik wilde het niet delen tot het moment dat ik enkele producten in het assortiment van Post & Papier op kon nemen en dat is twee dagen geleden gebeurd! Joy’s is een merk dat bestaat uit schoolspullen en andere papierwaren. De producten zijn voornamelijk in stenen winkels verkrijgbaar.

Joys papierwaar 1

Joy’s is de collectie van Joyce, een vrouw die enorm getalenteerd is in tekenen én illustreren. Haar handtekening? Mangameisjes! Hoewel ik geen manga meer lees of anime kijk, ik vind deze tekening echt super tof. Zeker in combinatie met de digitale illustraties die eromheen zijn gedaan. Nog een extra toevoeging aan de illustraties zijn de foto’s die worden gebruikt als textuur voor een detail. Ik ben echt enorm enthousiast!

Joys papierwaar 2

Wat voor stationery biedt Joy’s aan? Voornamelijk schoolspullen: schriften, agenda, etui en een map. Er zijn echter nog meer papierwaren, zoals een kalender, een kleurboek, een notitieboek, ansichtkaarten en adresstickers. Ze heeft echter niet alleen papierwaren in de aanbieding, maar ook kofferlabels, hoesjes voor de telefoon en de tablet, en fashion accessoires zoals nail art. Eigenlijk dus een enorm ruim aanbod! Allemaal met dezelfde soort illustraties, maar dat vind ik echt super leuk! Oh ja, wil je écht een artstuk van Joy’s in huis halen? Kijk dan even naar de schilderijen! Want de illustraties van Joyce zijn toch echt wel kunst hoor.

Joys papierwaar 3

De producten van Joy’s zijn verkrijgbaar in Joyce haar eigen webwinkel én nu dus ook deels bij Post & Papier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven