Franciens katten kaarten en postzegels

Franciens katten kaarten en postzegels

Op Pinterest kan ik me soms wel even vermaken met het zoeken van schattige en mooie afbeeldingen van katten. Heerlijk! Ik krijg dan ook geen genoeg van mijn eigen twee katten. Toen ik ontdekte dat Francien voor haar jubileum van 25 jaar kaarten en postzegels had geïllustreerd, bestelde ik meteen setjes. Zo mooi!

De illustraties van Francien’s katten heb ik altijd enorm mooi gevonden. En ze zijn zo enorm realistisch, dat is echt niet normaal! Het lijken gewoon net vogels. Als je het niet weet, denk ik echt wel dat je het er voor aan kunt zien.

Franciens katten kaarten en postzegels 1

Dit zijn de postzegels. Er zitten drie op een velletje. Het is niet veel, maar er zitten ook maar 3 postkaarten in het mapje, dus dat is erg praktisch! De afbeeldingen komen niet overeen, hoewel je het wel zou kunnen combineren wanneer je alle mapjes aan zou schaffen. De afbeeldingen zijn namelijk verschillend verdeeld over de postkaarten en postzegels. Heb je de postzegels gebruikt? Je kunt natuurlijk ook de katten op de briefjes nog gebruiken voor een leuke knutsel of snailmail.

Franciens katten kaarten en postzegels 2

De 6 verschillende ansichtkaarten die in mijn mapjes zaten! Ik weet niet meer precies welke illustraties bij welke postzegels zaten, mijn excuses. Volgens mij zaten de staande bij elkaar en de liggende ook, maar pin me er niet op vast. Ik vind het leuk dat er ook andere posities van de kat op de kaarten zijn te zien dan enkel de zittende. Super! En de witte achtergrond voor de kaarten zijn perfect, want zo springt de kat er echt uit! De kaarten zijn overigens op stevig papier gedrukt. De prijs per mapje zijn de postzegels en de kaarten het zeker waard!

Franciens katten kaarten en postzegels 3

De achterkant van de ansichtkaart! Gewoon simpel met een kleine illustratie van een lief katje (verschillend per kaart), het logo van Francien, een copyright en natuurlijk handige strepen voor het adres. Rechts in de bovenhoek zit een vakje voor een postzegel. Leuk om bijvoorbeeld een postzegel van Francien zelf te plakken, dat maak de kaart helemaal compleet!

De postzegels en kaarten van Francien’s katten zijn verkrijgbaar voor €4,95 per mapje bij PostNL.

1 gedachte over “Franciens katten kaarten en postzegels”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven