Kaarten van Kaartwereld.nl

Kaartwereld ansicht- en wenskaarten

Snel, maar toch een leuke kaartje met een persoonlijke touch versturen? Dat kan tegenwoordig op verschillende websites online. Handig? Zeker! Zijn de kaarten ook daadwerkelijk zo leuk? Ik mocht erbij Kaartwereld.nl een aantal proberen!

In het proces van het bestellen heb ik geprobeerd zoveel mogelijk thema’s aan bod te laten komen, maar ook verschillende formaten en vormen. Uiteindelijk heb ik er zes uitgezocht: verjaardag, beterschap, sterkte, sorry en twee keer zomaar. Bestellen is heel gemakkelijk bij Kaartwereld! De selectie van het soort kaart, maar ook het formaat dat je graag wilt, is geen probleem. Het enige nadeel is, vind ik, dat als je de kaarten thuisgestuurd wilt krijgen en je er meerdere wilt (zoals ik), je voor iedere kaart apart verzendkosten betaald. Daarbij komt iedere kaart ook in een aparte kartonnen envelop. Een beetje overbodig en zonde! Wel prettig is dat wanneer je geen tekst invult tijdens het ‘ontwerpen’ van de kaart, je ook echt een blanco binnenkant krijgt. De levering wordt daarbij écht de volgende dag gedaan wanneer je voor 19.00 uur bestelt!

Kaartwereld ansicht- en wenskaarten 1

Kaartwereld ansicht- en wenskaarten 2

Allereerst: de wenskaarten! Welk formaat je ook kiest, het ontwerp is even scherp. Dat is prettig, want je wilt wel wat kwaliteit wanneer je online een kaart verstuurt. Dat niet alleen, het papier is stevig en ook de kleuren zijn erg mooi afgedrukt. De enveloppen die worden bijgeleverd, zijn allemaal wit en precies op het goede formaat van de kaart. Rechthoekig of vierkant maakt dus niet uit, net als het formaat. Normaal gesproken worden de kaarten natuurlijk in de envelop afgeleverd bij de ontvanger, dus dat is ook wel zo mooi! Met uitzondering van de ‘sorry’-kaart, waren alle kaarten aan de binnenkant ook blanco. Natuurlijk staat er normaal tekst, maar misschien is het leuk om dit nog iets te versieren in het ontwerpproces. Op de achterkant staat niet echt veel bijzonders, afgezien van het logo van Kaartwereld.nl en eventueel het logo van de ontwerper.

Kaartwereld ansicht- en wenskaarten 3

De ansichtkaarten zien er iets anders uit, want ze hebben geen envelop en achterflap. Heel logisch natuurlijk, maar toch was ik wel benieuwd naar het verschil. Qua kwaliteit is er geen verschil, dus dat is positief. Op de achterkant is genoeg ruimte voor tekst en het adres komt in een handig vakje ernaast te staan. Precies zoals een echte ansichtkaart zou werken dus! Er staat alleen iets minder reclame op voor mijn gevoel, maar dat is juist wel prettig: het gaat om het kaartje, niet om waar het vandaan komt. Toch?

In ieder geval, ik ben enthousiast! Een fijne kwaliteit en een snelle levering tegen een redelijke prijs. Online verzenden is enorm handig voor last-minute kaartjes, maar ik vind het ook wel leuk om de kaarten gewoon te bestellen zoals ik heb gedaan. Ze zitten bij mij in ieder geval in de bak om nog eens te gebruiken als kaartje, bijvoorbeeld voor Postcrossing of een verjaardag!

Bestel allerlei soorten en maten kaarten bij Kaartwereld.nl, zowel gelijk versturen naar de ontvanger als voor eigen gebruik.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

1 gedachte over “Kaarten van Kaartwereld.nl”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven