Kaartje of Kip

Kaartje of Kip

Op het internet maak ik regelmatig een speurronde om nieuwe blogs, webwinkels en vormgevers te ontdekken. Nu is Kaartje of Kip wel al een bekend merk op het gebied van papier, maar ik had er nog niet eerder echt aandacht aan geschonken. Dus was het tijd om er eens een blog aan te wijden, want maakt Karin een mooie illustraties zag!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet op internet werd herinnerd aan Kaartje of Kip, maar in een winkel op Terschelling. Tijdens ons weekendje uit in februari, kwam ik het merk weer tegen en ik werd er enorm door aangesproken. Ik vind het echt knap hoe de illustraties zijn gemaakt! De sfeer en vooral de dieren zijn enorm mooi vormgegeven. De ontwerpen hebben een vintage vleugje, maar zijn tegelijkertijd ook modern voor mijn gevoel.

Kaartje of Kip 1

Karin van Kaartje of Kip is een ontwerper, maar ze verkoopt haar papierwaren in haar eigen shop. Daarbij zijn er ook enorm veel verkooppunten door heel Nederland en België. Wat is er dan zoal te krijgen? Sowieso kaarten, wat erg leuk past bij de naam. Het gaat hierbij om ansicht- en wenskaarten met allerlei thema’s, maar ook geboorte- en trouwkaarten die gepersonaliseerd kunnen worden! Allemaal met een vintage, maar toch moderne look & feel. Voor de thema’s geboorte en trouwen zijn er tevens adresstickers en sluitzegels verkrijgbaar, hoewel er ook sticker zo te koop zijn in de webwinkel. Een fijne combinatie!

Kaartje of Kip 2

Naast de stickers en kaarten zijn er ook nog andere producten verkrijgbaar, namelijk een leuke verjaardagskalender en agenda. Dagblokken, notitieblokken en schrijfblokken zijn ook van de partij! Kortom: er is een ruim assortiment met verschillende producten verkrijgbaar bij Kaartje of Kip. Ik denk dat ik binnenkort maar eens mijn winkelwagen vol stop bij de webwinkel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven