Instaswap Fall Edition 2016

Met het begrip ‘swap’ ben ik al een tijdje bekend. Op Instagram vindt eens in de zoveel tijd ook zoiets plaats met deelnemers op dit sociale medium, namelijk Instaswap. De vorige edities miste ik altijd net, maar nu heb ik mijn kans om mee te doen gegrepen: de inschrijvingen voor de Instaswap Fall Edition 2016 zijn geopend!

Swap

Wat is een swap? Een uitwisseling van aardigheidjes met iemand anders. Om de website van Instaswap te citeren: “Je maakt (voorkeur) of koopt een aardigheidje voor je swappartner en verstuurt dat op de aangegeven datum met de post”. Alle posts die ik tot nu toe ben tegen gekomen van zowel verstuurde als ontvangen swaps bevatten meerdere aardigheidjes. Het gaat echter niet om de grootte of het aantal, maar om de swap zelf. Er is dan ook geen budget, want het gaat om de aardigheidjes.

Het is wel leuk als de gemaakte en gekochte dingen in de swap passen bij de persoon, iets wat je in dit geval op het profiel van Instagram kunt lezen. De bedoeling is dat jouw swappartner pas weet wie jij bent op het moment dat de post binnen is. Daarna kun je natuurlijk foto’s verwachten én zelf plaatsen op Instagram! Zo zorgen alle deelnemers voor wat vrolijkheid rond deze periode.

Instaswap Fall Edition 2016

Afgelopen week kwam ik per toeval een post op Instagram tegen waarin degene aankondigde mee te doen aan Instaswap Fall Edition 2016. Omdat ik vorige edities altijd net miste, heb ik me meteen maar aangemeld! Ik heb nog niet eerder meegedaan aan een swap in een groep, dus het lijkt mij erg leuk om te proberen. Van medeblogger Lisanne en youtuber Elise weet ik dat zij enthousiast zijn, dus ik ben benieuwd! Ik heb nu al zin in oktober en november, want dan mag ik aan de slag om zelf mijn swap klaar te maken en mijn eigen swap ontvangen natuurlijk.

Inschrijven?

Ben jij net zo nieuwsgierig en enthousiast geworden als ik? Je kunt je nog inschrijven voor Instaswap Fall Edition 2016 tot en met 26 september! Vul het inschrijfformulier via Instaswap.nl in om jezelf aan te melden. Let op! Lees wel eerst even de regels én beslis of je wilt swappen met iemand uit het buitenland (hierdoor worden verzendkosten hoger). Alvast veel plezier! Ik houd jullie via mijn blog, Instagram en/of YouTube kanaal in ieder geval op de hoogte van de Instaswap Fall Edition 2016.

2 gedachten over “Instaswap Fall Edition 2016”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven