Col-lec-tion kaarten van Barbie schoenen

Soms kom je iets tegen waar je even met open mond naar staat te kijken, maar je wel meteen positief verbaasd bent. Dit had ik met het concept van het nieuwe merk Col-lec-tion: vrolijke kaarten waarop één object centraal staat, veelal in verschillende tinten van dezelfde kleur. Het bijzondere? Alle illustraties zijn gemaakt met Barbie schoenen! 

Col-lec-tion

Col-lec-tion is het merk van Liza Snook en Charlotte Visser. Liza heeft altijd al een passie gehad voor schoenen. Dit deelt zij met anderen door middel van haar Virtual Shoe Museum, maar nu dus ook door middel van deze nieuwe collectie. In de afgelopen jaren heeft zij enorm veel Barbie schoenen verzameld. Samen met Charlotte heeft Liza hier illustraties van gemaakt die Charlotte vervolgens fotografeerde. Het resultaat: kaarten en prints! In de toekomst willen zij ook textiel, stationery en behang uitbrengen.

Col-lec-tion kaarten van Barbie schoenen (klomp)

Illustraties

Op dit moment bestaat de collectie van Col-lec-tion uit twee series: ‘Various’ en ‘X-mas’. Van beide heb ik op ShowUP! enkele kaarten mee mogen nemen. In totaal zijn er tot nu toe 27 illustraties gemaakt van Barbie schoenen, van tas tot bikini en van klomp tot paraplu. Ik vind het erg origineel en eigenlijk was ik dus wel een beetje verbaasd dat iemand op dit idee is gekomen. Vroeger speelde ik met Barbies, dus hoewel de illustraties modern zijn, is het ook een beetje nostalgie.

Col-lec-tion kaarten van Barbie schoenen (bikini)

Kaarten

Alle illustraties van Col-lec-tion zijn dus gedrukt op onder andere kaarten. Gelukkig is dit gelijk mijn favoriete productsoort! Ik kreeg een bikini en een klomp uit de normale collectie mee. Dit zijn echter niet mijn favoriete illustraties uit de serie. Ik vind de paraplu en het ijsje bijvoorbeeld leuker, maar dat neemt de pret zeker niet weg! De bikini is leuk voor zomers weer en de klomp is bijvoorbeeld goed te gebruiken voor Postcrossing. Het leuke aan de kaarten is namelijk dat ze zomaar verstuurd kunnen worden, maar er ook een thema aan gekoppeld kan worden!

Wat vind jij van de illustraties (en kaarten) van Col-lec-tion?

Col-lec-tion kaarten van Barbie schoenen (kerst)

Haal jouw Col-lec-tion kaarten met Barbie schoenen bij verschillende stenen winkels in Nederland!

Deze review bevat producten die ik gratis heb verkregen, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

2 gedachten over “Col-lec-tion kaarten van Barbie schoenen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven