Zeg bedankt met cactussen van Creative Lab A’dam!

Eén van de eerste stands die ik op ShowUP! in de categorie stationery tegenkwam, is die van Creative Lab Amsterdam. Dit is een relatief nieuw merk dat zich specialiseert in papierwaren voor de post. Hetgeen dat mij meteen opviel, was de collectie wenskaarten. De collectie bestaat uit drie verschillende series: cactus, Hawaï en toekan. De serie cactus mocht ik mee naar huis nemen!

Wenskaarten

Het eerste wat in mijn op kwam toen ik de collectie wenskaarten van Creative Lab Amsterdam zag, was het woord ‘tropisch’. Alle kaarten hebben namelijk niet alleen een groen thema, ze zijn ook erg kleurrijk. Dit sluit natuurlijk aan bij de huidige trend ‘botanisch’! Iedere serie heeft een eigen wens: met toekan feliciteer je iemand, met Hawaï verras je iemand voor zijn of haar verjaardag en met cactus zeg je bedankt.

Zeg bedankt met een cactus van Creative Lab Amsterdam!

Cactus

De wenskaarten serie cactus bestaat, net als de overige twee series, uit vier ontwerpen wenskaarten. Eén met cactussen, één met cactussen waar ‘thank you’ in gouden folie op staat, één met enkel ‘thank you’ in gouden folie en één waar ‘thank you’ in reliëf op staat. Vrijwel aan iedere combinatie is gedacht, dus je kunt degene kiezen die het beste bij de ontvanger past! Persoonlijk vind ik degene met cactussen en tekst het leukst, maar iedere kaart heeft zo zijn charme. In een officiële set zitten acht wenskaarten: van ieder ontwerp twee. En de enveloppen hebben dezelfde print als de kaarten van binnen, leuk toch?

Zeg bedankt met een cactus van Creative Lab Amsterdam!

Creative Lab Amsterdam

Het merk Creative Lab Amsterdam is speciaal gestart om papierwaren voor de post te maken. Ze willen namelijk mensen verrassen met hun kaarten. Niet alleen de ontvangen, maar ook de schrijver. Iedere kaart heeft een passende envelop zodat het aansluit bij het ontwerp. Creative Lab Amsterdam wil mensen graag verleiden om de pen op te pakken en de tijd te nemen voor een persoonlijke boodschap op papier! Degene die hem mag ontvangen zal er vast blij mee zijn, want het zijn prachtige kaarten.

Zeg bedankt met een cactus van Creative Lab Amsterdam!

De set wenskaarten cactus van Creative Lab Amsterdam is verkrijgbaar voor €24 in hun webwinkel.

Deze review bevat producten die ik gratis heb verkregen, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

2 gedachten over “Zeg bedankt met cactussen van Creative Lab A’dam!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven