Magische wenskaarten van The Gift Label

Magic is… something you make! De magie van de quote zit niet alleen op een kaart, maar op vrijwel alle wenskaarten van The Gift Label. Zelf koos ik tijdens het winkelen slechts voor twee ontwerpen, want ik kon niet alles meenemen helaas. En deze sprongen eruit, vind jij ze ook niet mooi?

Kaarten

Even heel eerlijk: hoewel ik zeg dat ik kaartenverzamelaar ben, heb ik meer met ansicht- en postkaarten dan met wenskaarten. Maar soms, zoals in het geval met The Gift Shop, kom je wel eens een uitzondering tegen. Deze twee ontwerpen in het bijzonder vind ik persoonlijk niet echt een wenskaart voor bepaalde gelegenheden. Eerder inspirerende kaarten om bijvoorbeeld zelf neer te zetten (of op te hangen, maar da’s iets lastiger omdat ze gevouwen zijn)!

Wenskaarten van The Gift Label 2

The Gift Label

Het merk The Gift Label creeert producten die worden verkocht in concept, lifestyle en kleding winkels. Het assortiment bestaat onder andere uit mokken, sjaaltjes en dus wenskaarten. Volgens de makers zijn alle producten warm, origineel en goed vormgegeven zodat ze plezierig zijn om te kopen, te geven en te ontvangen. En als cadeau vind ik hun producten zeker leuk, ook de wenskaarten!

Wenskaarten van The Gift Label 3

Wenskaarten

Even terug naar naar de kaarten: voor de ontwerpen worden neutrale kleuren gebruikt. Kraft, wit en zwart. Hoewel ik kleur heel mooi vind als dit op de juiste manier toegepast is, zwicht ik ook echt voor deze combinatie. Dit was dan ook wat mij aan trok terwijl ik aan het winkelen was. De ontwerpen en quotes die op de kaarten staan, zijn daar nog een fijne extra toevoeging aan.

Wenskaarten van The Gift Label 4

De dubbele kaarten zijn gemaakt van stevig papier dat ik erg mooi vind. De binnenkant is blanco, zodat je voldoende ruimte hebt om een hele tekst te schrijven. He, misschien is zo’n kaart wel leuk voor snailmail! Bij de wenskaarten van The Gift Label wordt een kraft envelop geleverd. Liefde! Net als stickers waarmee je de envelop dicht kunt plakken, ook al komen die niet heel gemakkelijk van het vel af. Het leuke is wel: je kunt kiezen uit verschillende varianten!

The Gift Label heeft trouwens wel gelijk: de wenskaarten zijn leuk om te kopen (ook door hun zorgvuldige verpakking), op te sturen (of te geven) en daarom waarschijnlijk ook om te ontvangen. Heb jij ze al in huis?

Wenskaarten van The Gift Label 5

Bestel The Gift Label wenskaarten voor €2,99 bij NaSmaak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven