Geïllustreerd blaadje van Teken-ing

Soms kom je wel iets per toeval tegen waar je verliefd op wordt! Dit geldt ook voor de ingelijste en geïllustreerde blaadjes van Teken-ing. Ik vind het niet enorm creatief, maar ook eigenlijk gewoon kunst op zich! Bovendien is ieder blaadje uniek en dat maakt het erg bijzonder. Ik was te laat voor mijn persoonlijk favoriet, maar ik heb toch een mooie kunnen scoren.

Teken-ing

De eigenaar van Teken-ing is Ingrid, een illustrator uit Nederland. Ik volg haar nog niet zo lang, maar ik vind haar bedrijfsnaam in ieder geval al enorm creatief. Ze werkt volgens eigen zeggen het liefst met verf en papier! Bladeren zijn misschien niet helemaal papier, maar het komt wel in de buurt.

Geïllustreerd blaadje van Teken-ing 2

Geïllustreerde bladeren

Het is ongeveer drie weken geleden dat ik één van de bladeren die Teken-ing heeft beschilderd tegen kwam. Helaas was hij al verkocht, maar Ingrid beloofde me op de hoogte te houden van nieuwe bladeren. Na een week kreeg ik bericht, dus om de beste keuze te hebben, heb ik er toen gelijk één uitgezocht. Zo leuk! Ik word er helemaal blij van. Oh, en het mag dan geverfd zijn: voor mij blijft het geïllustreerd door de details. Ik vind het echt een origineel en uniek concept, ook al is het “maar” een blaadje.

Geïllustreerd blaadje van Teken-ing 3

Ik heb het nu alleen nog maar over het blaadje zelf gehad, niet eens over de achtergrond en het lijstje eromheen (dat ook geschilderd is door Teken-ing volgens mij). Het is een compleet setje zodat je hem gelijk ergens neer kunt zetten! Ik vind het blaadje echt mooi op de achtergrond blenden en hoewel het lijstje een andere kleur heeft dan de verf of op het blaadje, is dit absoluut niet vreemd. Bij mij staat hij in mijn IKEA kast op de werkkamer, waar ik regelmatig decoratie wissel om geïnspireerd te blijven.

Wil jij ook zo’n ingelijst blaadje van Teken-ing? Kijk even in haar shop!

2 gedachten over “Geïllustreerd blaadje van Teken-ing”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven