Geïllustreerde kaarten door NinaMaakt

Een illustrator die ik een tijdje op Instagram volg is NinaMaakt. Zij ontwerpt onder andere kaarten voor haar (Etsy) shop. Ik heb al eens gevraagd of ze ook aan online wholesale doet, maar helaas… dan moet ik maar gewoon zelf van haar kaartjes genieten! Gelukkig deelt ze veel prachtige ontwerpen op Instagram.

NinaMaakt

Nina heeft begin 2015 haar bedrijf opgericht. Ze heeft de opleiding kunstgeschiedenis gedaan waarin ze leerde kijken, maar ze wilde liever zelf creëren. En wat ben ik blij dat ze dit wilde! Nina maakt het liefst met een kroontjespen en inkt. En dat zie je ook terug op haar kaarten! Allerlei mooi vormgegeven citaten en vrolijke kleuren.

NinaMaakt 2

Kaarten

Hoe komt het dat ik Nina’s illustraties mooi vind? Er zit een bepaalde precisie in haar werk dat mij enorm aantrekt. Alsof het me echt raakt, ook al zijn het niet heel gevoelige teksten. Maar het zijn wel mooie en lieve teksten, net als de illustraties die erbij zijn getekend. De meeste kaarten zijn zwart en wit, maar dit doet niet af aan de magie. En de zomer straalt er vanaf op een kaart waarbij kleur is gebruikt. Leuk toch?

NinaMaakt 3

De kaarten van NinaMaakt zijn bedoeld om zo op de post te doen, zonder envelop. Ik zou in ieder geval blij worden als zo’n ontwerp meteen op mijn deurmat zou vallen, dus ik vind dit erg slim gekozen. De biologische inkt op de stevige kaarten maken de ontwerpen nog eens extra bijzonder, vind ik. Had ik al gezegd dat ik fan ben? Nu nog even sparen om deze mooie kaarten zélf aan te schaffen voor mijn collectie.

De kaarten zijn voor €1,75 per stuk verkrijgbaar bij NinaMaakt.

2 gedachten over “Geïllustreerde kaarten door NinaMaakt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven