Zeven fruitige ananassen

Al vanaf jongs af aan ben ik gek op fruit! En laat dit nou ook een trend zijn in de stationery wereld op dit moment. Het is zomer (ook al lijkt dit niet echt zo door het weer) en daar passen fruitige ananassen wel bij, toch? Ik moet zeggen dat ik er best wel fan van ben, want het is kleurrijk en vrolijk. Daarom heb ik enkele stationery op een rijtje gezet voor jullie!

1. Allereerst hét ontwerp (van mezelf, sorry) waardoor ik ananassen toch best wel ben gaan waarderen. Tijdens een avondje doodlen werd ik vrolijk van mijn getekende ananas die intussen op een zomerse postkaart staat! Ik heb er al kleurrijke post mee verstuurd.

2. Op dit vrolijke katoenlint staan allerlei ananassen (en watermeloenen). Leuk om te gebruiken voor bijvoorbeeld cadeaus en snailmail! Zelf maakte ik laatst voor het eerst gebruik van lint en ik vind het best leuk, want je kunt er veel mee. En met fruit erop is het nog leuker, toch?

3. Nog een vrolijke kaart! Dit keer met een ananas van Oktoberdots! Dit keer maar één grote ananas, maar ook dat is lekker zomers. Heb jij kaart ananas al op de post gedaan?

4. Masking tape is altijd goed, toch? Ik ben al een tijdje op zoek naar tape met onder andere ananassen. En ik geloof dat ik hem heb gevonden! Masking tape ananas kun je voor van alles gebruiken, da’s het leuke aan tape.

5. Heb je tijd voor nog een kaart? Sorry, ik ben nu eenmaal een kaartenverzamelaar. Dit keer een ansichtkaart met een leuke quote erbij. Op de achterkant krijg je er een flamingo cadeau bij!

6. Printables zijn nooit verkeerd, toch? Zéker niet als het planners zijn. Met ananassen nog wel! Drie vellen om jouw week helemaal te plannen. Verkrijgbaar in allerlei formaten, dus geschikt voor iedere agenda.

7. Wil je overal ananassen op kunnen plaatsen? Een stempel is dan een handige oplossing! Miss Honerybird biedt verschillende formaten aan, maar ik vind de kleinste het meest prettig. Sowieso voor stempels, maar helemaal voor een ananas!

Wat zijn jouw favoriete producten met ananassen?

3 gedachten over “Zeven fruitige ananassen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven