Piekfijne plantjes postkaarten van Studio Draak

Als kaartenverzamelaar ben ik blij met bijna iedere kaart! Ik deel ook niet iedere (nieuwe) kaart op mijn blog, want dan zou het teveel worden. Maar soms… dan kom je mooie parels tegen en ja, dan moet ik ze toch wel even delen. In dit geval de kaartenset ‘piekfijne plantjes’ van Studio Draak! Ik weet zeker dat jij ze nét zo mooi vindt als ik.

Piekfijne plantjes

Ik maakte kennis met Studio Draak toen ik Kabinett bezocht. De winkel had wel meer postkaarten van dit merk in de schappen, maar deze sprongen er voor mij écht uit! Ik heb geen groene vingers, maar ik merk dat ik planten toch wel erg mooi vind. En dat het ook een huiselijk gevoel geeft, vind jij ook niet? Dit kun je natuurlijk ook creëren met (mini) posters in huis, want die hoef je niet te verzorgen. En wil je een bloemetje (of plantje) geven? Dit kan ook met een kaartje (en die kan door de brievenbus)!

Piekfijne plantjes postkaarten van Studio Draak

Kaarten

Hoe kwam het nou dat deze kaarten mij zo opvielen? Ik vond het fijne illustratie werk enorm mooi, maar ook gewoon dat de rest zo “simpel” is: zwarte lijnen en een marmeren achtergrond. Ik vind planten in combinatie met marmer erg mooi, ben ik achter gekomen. Helaas is Robert niet zo van deze structuur, anders was dit vast ook in de woonkamer terecht gekomen bijvoorbeeld! Misschien dat ik deze drie kaarten wel een keer inlijst en in de kast zet… voor nu gaan ze in mijn kaartencollectie!

Piekfijne plantjes postkaarten van Studio Draak

Pas toen ik Studio Draak op ging zoeken, kwam ik erachter dat de kaartenset piekfijne plantjes niet uit drie, maar vier kaarten bestaat. Er is namelijk ook nog een plantenhanger! Misschien dat ik die wel even bestel wanneer ik een keer ga webwinkelen bij dit merk. Ik vind die namelijk ook wel erg leuk, net als andere kaartensets. Tot die tijd geniet ik gewoon van deze kaarten! En wie weet: misschien moet ik tegen die tijd alweer andere bij bestellen, want deze zijn ook wel erg leuk om te versturen vind ik.

Piekfijne plantjes postkaarten van Studio Draak

De piekfijne plantjes zijn gedrukt op stevig papier zodat ze als ansichtkaart te versturen zijn. De achterkant is ook op die manier ingedeeld en heeft dezelfde stijl als de voorkant, maar dan met genoeg ruimte om te schrijven en voor een postzegel. Zo belandt jouw plantje dus meteen op de deurmat en da’s wel het leukste, toch? Ik ben in ieder geval verliefd op de kaarten!

Piekfijne plantjes postkaarten van Studio Draak

De kaartenset Piekfijne plantjes van Studio Draak is verkrijgbaar voor €4,40 (aanbieding!).

3 gedachten over “Piekfijne plantjes postkaarten van Studio Draak”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven