Hotspot in Leeuwarden: Kabinett

Vroeger was ik absoluut geen meisje dat even voor het shoppen naar het centrum ging. Nog steeds ga ik specifiek naar bepaalde winkels, maar ik vind het wel iets leuker! Zeker als ik in een winkel sta met allerlei snoepje (niet letterlijk)! Zo wilde ik al een tijdje naar Kabinett, eigenlijk al sinds de opening. Samen met EliseDingen ging ik erheen! En het is echt wel een hotspot in Leeuwarden hoor, de winkel Kabinett!

Kabinett 2

Kabinett

Het winkeltje Kabinett bestaat sinds maart 2016 en is van Clara (Papierdier). Het doel van haar winkel is om mensen blij te kunnen maken met allerlei papier- en lifestyle artikelen! Dat is dan ook meteen de reden dat ik er graag een keer langs wilde gaan, naast dat ik Clara wel ken van Holy Stitch. Helaas was ze er zelf niet toen ik in de winkel was, maar ik vond het toch wel erg leuk om even rond te kijken (samen met Elise)! Marlin was er wel, de invalster voor Clara.

Kabinett 5

Kabinett 6

Assortiment

Op bovenstaande zie je enkele beelden van de winkel. Ik heb niet alles op de foto gezet, maar er is best wat verkrijgbaar! Niet alleen mooie papierwaren en stationery, maar ook kaarsen, kopjes en andere accessoires voor in huis. Het is een knus winkeltje, maar doordat alles licht is ingedeeld én er voornamelijk kleine producten verkrijgbaar zijn, lijkt het helemaal niet zo. Het ziet er gezellig uit en ik vond het heerlijk om er lekker rond te kijken!

Kabinett 3

Toen we binnen kwamen bij Kabinett en we even een praatje hadden gemaakt met degene bij de kassa, wees Elise me meteen naar bovenstaande hoek: kaarten! Ze zei dat het haar favoriete plekje in de winkel is. Dat kan ik me wel voorstellen! Want het is de mijne stiekem ook wel, aangezien ik echt wel van kaarten houd. Ik heb er dan ook gelijk een paar meegenomen, maar die hebben jullie kunnen zien in de mini shoplog met Elise!

Kabinett 4

Nog een favoriet: mini cactussen! Als je denkt dat je kleine plantjes hebt gezien, denk dan nog maar eens na… misschien zie je het op de foto niet zo goed, maar deze cactussen zijn écht mini hoor! Ik heb ze nog nergens anders dan bij Kabinett gezien, dus lekker uniek. En gewoon enorm schattig, vind jij ook niet? Al met al een geslaagd uitje én ik kan oprecht zeggen dat de winkel écht een hotspot in Leeuwarden is!

Bezoek Kabinett op Facebook of ga naar Kelders 27 om er te winkelen!

1 gedachte over “Hotspot in Leeuwarden: Kabinett”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven