Fluoriserende kaarten van Papette

Vorig jaar maakte ik al kennis met Papette, een merk uit België dat zich specialiseert in luxe papierwaren. Op ShowUP! dit jaar kwam ik het weer tegen en toen kreeg ik twee fluoriserende kaarten in mijn handen gedrukt die ik mee mocht nemen naar huis. Hoewel de meeste producten van Papette niet echt de stijl bevatten die in mijn straatje past, spraken deze me wel aan!

Papette

Ken je Papette al? Volgens hen zijn hun luxe papierwaren een juweel om te koesteren. Ze hebben onder andere wenskaarten, notitieboeken, planners en cadeaupapier in het assortiment. De collectie van Papette bestaat uit verschillende merken en series die allen een eigen stijl hebben. Ik vind het een veelzijdig merk, maar er zijn maar enkele producten die mij oprecht aanspreken. Hierbij gaat het onder andere om de flamingo en de ananas kaart zoals op de foto’s te zien is!

Fluoriserende kaarten van Papette

Kaarten

De kaarten flamingo en ananas van Papette zijn in dezelfde stijl vormgegeven: stevig papier met een illustratie van goudfolie. De zijkanten van het papier hebben een fluoriserende kleur: roze voor de flamingo en geel voor de ananas. Ondanks dat de illustratie zelf dus niet de kleur die je ermee associeert bevat, heeft de kaart alsnog deze uitstraling. Hoewel de ontwerpen van de kaarten in principe simpel zijn, zorgt dit effect voor een luxe uitstraling.

Fluoriserende kaarten van Papette

Hoewel ik zelf niet een enorme fan ben van fluoriserende kleuren, vind ik dit effect wel passen bij deze kaarten. Het versterkt namelijk het zomerse gevoel dat je door de kaarten al krijgt! Wel vind ik het jammer dat de achterkant niet het ontwerp van een ansichtkaart heeft. Want zulke stevige kaarten zouden toch juist praktisch zijn om zo per post te versturen? Bovendien heb ik er geen enveloppen bij gekregen, maar misschien krijg je deze wel als je de kaarten gewoon aanschaft. Al met al vind ik de kaarten van Papette leuk, maar ik zou ze waarschijnlijk zelf niet meteen aanschaffen.

Koop jouw ananas en flamingo kaart van Papette nu via verkooppunt Villa Meliefste!

Deze review bevat producten die ik gratis heb verkregen, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

3 gedachten over “Fluoriserende kaarten van Papette”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven