Illustraties en animaties van Annelinde Tempelman

Als je de Flow kent, weet ik zeker dat je ook bekend met de illustraties van Annelinde Tempelman. Dit zijn namelijk illustraties met daarin fotografie elementen en tekeningen in de vorm van poppetjes. Ik vind het echt prachtig! Tot voor kort wist ik alleen niet dat ze werden gemaakt door Annelinde, totdat ik haar op Instagram een keer tegen kwam. Ze verdient een plekje in de spotlight!

Annelinde Tempelman

Wie is Annelinde Tempelman? Allereerst natuurlijk dé vrouw achter deze geweldig illustraties die vaak in Flow magazine te zien zijn. Daarnaast heeft ze samen met Frederike Evenblij haar eigen bedrijf, waar zij de functie art director vervuld. Daarbij heeft ze een eigen Instagram account waar ze een in de zoveel tijd een mooie animatie op plaatst.

Illustraties en animatie van Annelinde Tempelman

Illustratie

Annelinde Tempelman ken ik in eerste instantie dus van illustraties. Ik heb het volgens mij al eens eerder vertelt: ik vind de combinatie van fotografie en illustratie vaak erg mooi. Dit geldt ook in dit geval! Het geeft een soort nieuwe dimensie aan de afbeelding, vind ik. Niet alleen qua diepte, maar het is ook uniek. Annelinde tekent vrijwel altijd poppetjes in de foto’s. Je ziet dit heel duidelijk, maar ik vind dit juist een toevoeging!

Illustraties en animatie van Annelinde Tempelman

Animatie

Pas sinds ik Annelinde op Instagram ontdekte, weet ik dat zij ook animaties maakt. Ik word er heel vrolijk van! Het is eigenlijk een kort filmpje waarop het poppetje van de illustraties iets doet. Zo springt ze in het water of kijkt ze naar een fashion show. Uiteraard zijn de tekeningen in beweging, maar dit niet alleen: er klinkt altijd een vrolijk muziekje tijdens het afspelen! Erg leuk. Ik speel ze altijd even af terwijl ik door mijn feed heen scroll.

Ken jij (de illustraties van) Annelinde Tempelman al?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven