Snow & Rose papierwaren

Een van de kramen die me bijna niet was opgevallen bij ShopUP, maar nog nét wel, is Snow & Rose. Hoewel het merk ook juwelen en accessoires verkoopt, ging mijn aandacht (natuurlijk) voornamelijk uit naar de papierwaren. De ontwerpen hiervan zijn licht en schattig. Bijvoorbeeld perfect voor natuurliefhebbers, maar ook kinderen vanwege de sprookjesachtige sfeer! Een merk met een verhaal.

Snow & Rose

Snow & Rose zijn alter ego’s van de vriendinnen Debbie Lavreys en Hilde Groven, twee illustratrices uit Hasselt (België). Hoewel ze van elkaar verschillen, vullen ze elkaar goed aan. Hoewel Rose er het liefst op uit trekt en Snow zich liever terugtrekt, leggen ze aan het einde van dag hun schetsboeken tegen elkaar aan om er één geheel van te maken. De collectie van Snow & Rose bestaat onder andere uit buttons, armbanden, notitieboeken en postkaarten in twee verschillende collecties, namelijk beer (zie foto hierboven) en vergeet-mij-niet (zie foto hieronder).

Snow & Rose papierwaren

Illustraties

Snow & Rose is misschien niet een merk dat me meteen op viel, maar het verdient zeker aandacht. De illustraties zijn niet alleen prachtig vormgegeven, ze brengen ook een modern trend met zich mee. Wie houdt er nu niet van een botanisch thema? Op beide collectie zijn zowel natuur als dieren vertegenwoordigd. De illustraties zijn overigens wel erg lieflijk, iets wat ik niet meteen voor mezelf zou kopen. Ik vind ze echter wel prachtig voor natuurliefhebbers, maar ook ouderen en kinderen. Het zijn misschien twee totaal verschillende doelgroepen, maar ik denk dat de combinatie van lieflijkheid en thema ze bij elkaar brengt. Zeker omdat er een verhaal achter de collecties zit.

Papierwaren

In het perspakketje dat ik mee heb genomen van ShowUP zat een mooie kaart van de vogeltjes. Het is een mooie kwaliteit dat past bij de illustratie. Op de cd die erbij werd geleverd en in de webwinkel van Snow & Rose staan echter meer papierwaren. Wat dacht je van een mooie poster voor de kinderkamer? Of een fijn schrift voor alle aantekeningen van school? De kaarten zijn perfect om te laten weten dat je aan iemand denkt, bijvoorbeeld jouw grootouders. Ik weet zeker dat mijn beppe het kaartje met de vogeltjes enorm gaat waarderen!

Wil jij juwelen, accessoires en papierwaren van Snow & Rose hebben? Ga dan even shoppen via hun webwinkel!

2 gedachten over “Snow & Rose papierwaren”

  1. Het is inderdaad erg lief en zacht. Het verhaal/de verhalen die ze schrijven zijn heel betoverend. Ik word er gelijk heel rustig van, denk dat het inderdaad erg fijn is voor kinderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven