Kinderpostzegels 2016: Fiep Westendorp

Ik keek er al een tijdje naar uit: de kinderpostzegels van 2016! Ik weet dat kinderen uit groep 7 (en 8) aan het begin van het schooljaar weer langs de deuren gaan om kinderpostzegels 2016, kaarten en meer te verkopen. Dit jaar nam mijn oudste oppaskind zo’n envelop mee naar huis, dus ik heb een bestelling bij hem geplaatst. Het onderwerp? Fiep Westendorp!

Fiep Westendorp

Wie kent Fiep Westendorp niet? Dé illustrator van onder andere Pluk van de Petteflet, Jip & Janneke en andere leuke karakters voor kinderen! En omdat Fiep in december 100 jaar zou worden, wordt er dit jaar feest gevierd. Ze is helaas zelf niet aanwezig, omdat ze in 2004 al gestorven is, maar wij mogen het wel mee vieren. En omdat haar werk nog altijd springlevend is, doen de kinderpostzegels 2016 hier ook aan mee!

Kinderpostzegels 2016: Fiep Westendorp tas

Kinderpostzegels 2016

Dit jaar zijn de kinderpostzegels dus van Fiep Westendorp. Ik vind dit ontwerp de leukste in vergelijking met afgelopen jaren! Ik koop ze ieder jaar (want: ik heb toch postzegels nodig en ik steun er een goed doel mee), maar dit jaar met meer plezier. Op het postzegel velletje staat een bus afgebeeld met allerlei karakters die Fiep Westendorp geïllustreerd heeft. Iedere postzegel bevat twee ramen. Ik vind het echt enorm leuk gedaan, dus ik heb gelijk vijf setjes gekocht!

Kinderpostzegels 2016: Fiep Westendorp tas

Naast kinderpostzegels 2016 wordt er natuurlijk, net zoals ieder jaar, meer aangeboden. Je kunt kerstkaarten kopen, maar ook algemene fotokaarten en kaarten van Fiep Westendorp. Daarbij kun je kiezen voor een USB kaart van Buurman & Buurman, pleister van Shaun het schaap én een katoenen tas met katjes van Fiep erop (test, dus niet door alle kinderen verkocht, maar sowieso online). Ik heb extra gekozen voor de kaarten van Fiep Westendorp en de tas met katjes die ik er online apart bij heb besteld. Een mooi bijpassend pakketje, dus. Ik kijk nu al uit naar mijn bestelling!

Wil jij ook Kinderpostzegels 2016? Bestel bij kinderen aan de deur of ga naar de website van Stichting Kinderpostzegels!

5 gedachten over “Kinderpostzegels 2016: Fiep Westendorp”

  1. Zijn de tasjes met de poesjes erop nog te koop?
    Graag hoor ik het van u.

    Met vriendelijke groet
    Christa de Wagt

    1. Hi Christa, ik heb geen idee. Hiervoor kun je het beste bij de Kinderpostzegels zelf te raad gaan. Ik denk het niet, aangezien het al 7 jaar geleden is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven