Studio Vierenveertig: vrolijk, positief en kleurrijk

Gister opende Studio Vierenveertig, een webwinkel met illustraties en typografische ontwerpen op allerlei producten. De illustraties en ontwerpen vielen me meteen op toen ik ze tegenkwam op Instagram een tijdje geleden. Warm, strak en speels! Daarbij doen dieren en quotes het altijd goed, toch?

Studio Vierenveertig

“Waarom niet gewoon dátgene doen waar je écht blij van wordt?! Werk maken van iets wat je écht te gek vindt om te doen?!” Deze vraag spookte al een tijdje door het hoofd van illustrator en grafisch ontwerper Amy Verspaandonk. Studio Vierenveertig is hier het antwoord op! Ze heeft haar eerste illustraties en typografische ontwerpen op verschillende papierwaren. Amy is namelijk een echte dromer en ze duikt graag in een fantasiewereld waar alles mogelijk is. “Met mijn ontwerpen wil ik de wereld een stukje vrolijker, positiever en kleurrijker maken!”

Studio Vierenveertig poster

Papierwaren

Studio Vierenveertig verkoopt op dit moment kaarten, posters, notitieblokjes en buttons. Alle ontwerpen zijn op ieder product verkrijgbaar, met warme kleuren en strakke illustraties. Erg leuk, als je het mij vraagt! En zeker een goede toevoeging op de markt. Amy geeft zelf aan dat haar hoofd alweer vol loopt met ideeën om de stationery lijn uit te gaan breiden met verschillende thema’s en producten. Ik zeg het je: ik kijk er al naar uit! Wat een prachtige papierwaren allemaal.

Je kunt alle papierwaren van Studio Vierenveertig vanaf nu verkrijgen in Amy’s webwinkel!

Winnen!

Van Studio Vierenveertig mag ik twee posters naar keuze weggeven! Vind jij de ontwerpen van Amy net zo mooi als ik? Je maakt kans door te reageren en te vertellen welke twee ontwerpen jij wilt hebben. Voor extra kans kun je Nouk-san en Studio Vierenveertig liken op Facebook! De winactie loopt tot 17 oktober 2016 om 23.59 uur.

5 gedachten over “Studio Vierenveertig: vrolijk, positief en kleurrijk”

 1. Leonie Wijkniet

  Wat een lieve posters! De poster met de wasbeer en de poster met Let’s get wild vind ik te gek voor op het kamertje van Milan!

 2. Ze zijn echt super! De keuze is moeilijk, maar als ik moet kiezen ga ik voor ‘make every day a happy day’ en ‘sleep is overrated’ voor op de lijstjes muur die nog gaat komen! En nu duimen! ?

 3. De 2 die jij hier laat zijn zijn zo schattig, zeker die met de wasbeer.
  Ik zou alleen niet zo goed weten waar ik ze dan moet laten.
  Dus verras een ander hier maar lekker mee.

  Misschien wel leuk om te geven als geboortecadeau.

 4. Deze zijn echt super leuk en lief! Zou graag een kansje wagen voor ‘Make every day a happy day’ en het aapje. Volg beiden op FB.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven