Pennen bedrukken bij Maxilia: flamingo’s!

Het is intussen officieel al herfst (en het weer begint hier ook steeds meer op te lijken), maar ik heb de zomer nog steeds in mijn bol! Ik word namelijk nog steeds blij van alle watermeloenen, cactussen, ananassen en natuurlijk flamingo’s die ik overal tegen kom. In samenwerking met Maxilia kon ik pennen bedrukken met mijn eigen ontwerp flamingo’s! Leuk, toch?

Maxilia

Bij Maxilia is het motto om anderen te helpen om reclame te maken. Dit doen ze door allerlei producten te bedrukken. Hierbij hoef je niet meteen te denken aan drukwerk zoals flyers en visitekaartjes, maar eerder aan producten die je in het dagelijkse leven gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan glazen of bekers, katoenen tassen en notitieboeken. Door het logo op zulke producten te drukken, zien mensen dit regelmatig en zullen jouw merk of bedrijf sneller onthouden! Ik heb ervoor gekozen om pennen met opdruk te bestellen, maar zonder mijn logo: ik was namelijk op zoek naar pennen met flamingo’s.

Relatiegeschenken pennen bedrukken Maxilia

Pennen bedrukken

In juli was ik op zoek naar pennen met watermeloenen, cactussen, ananassen en flamingo’s voor mijn webwinkel. Ik vond de eerste drie onderwerpen al snel, maar helaas geen (leuke) flamingo pennen. Daarom was ik enorm blij met het aanbod van Maxilia om relatiegeschenken pennen te bedrukken! Het duurde helaas best lang voordat het ontwerp goed was. Dit kwam in eerste instantie doordat mijn illustratie is ingescand, maar daarna omdat zij het ontwerp moesten maken en het niet helemaal was zoals ik het wilde. Uiteindelijk is het goed gekomen met een patroontje van drie flamingo’s in verschillende richtingen (zoals de postkaart)!

De pennen kwamen ongeveer na 1,5 week binnen toen het ontwerp was goedgekeurd. Dit is vrij standaard, maar het was toen al eind september. Ik had de pennen graag iets eerder in huis gehad, maar ze zien er wel mooi uit! De flamingo’s staan er allemaal in z’n geheel op, alleen soms iets meer naar een zijkant. De kleuren zijn gelijk aan die op het drukwerk! De pennen schrijven daarbij ook erg prettig. De balpen ligt prettig in de hand door het ontwerp en het gewicht. Hij schrijft blauw, dus hij is overal voor te gebruiken!

Wat vind jij van deze pennen met flamingo’s?

Wil jij ook een flamingo pen? Je shopt ze voor €1 per stuk bij Post & Papier!

Deze review bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door Maxilia. Lees mijn disclaimer met betrekking tot deze blogposts.

Winnen!

Het is een klein feestje op Nouk-san deze week met verschillende winacties. Omdat ik anderen ook graag blij wil maken met flamingo pennen, geef ik er vijf weg. Wil jij kans maken? Laat een reactie achter waarin je vertelt wat jij leuk vindt aan flamingo’s! Extra kans maken? Volg @Nouksan en @PostenPapier op Instagram. De winactie loopt tot 23 oktober om 23.59 uur.

6 gedachten over “Pennen bedrukken bij Maxilia: flamingo’s!”

  1. Ik houd van flamingo’s omdat ze roze zijn wat toevallig mijn favoriete kleur is :) Wist je dat ze hun roze kleur krijgen door roze garnalen te eten?
    De pennen zijn zo leuk geworden! Als ik er eentje win dan houd ik hem voor het signeren van mijn eigen boeken ;)

  2. Wat een toffe actie, en wat een leuke orginele pennen! ;)
    Flamingo’s vind ik vooral leuk omdat ze roze zijn… en ze lopen ook altijd zo apart. Ik vin het vooral mooi als ze zich in een grote groep bevinden. Een grote roze waas! ;)
    Ik doe dus graag mee met deze actie! Ik volg je nu ook op twitter en instagram dus ben ook benieuwd naar al je toekomstige berichten. :)

  3. Dat zijn echt heel leuke pennen, ik doe graag mee! Eigenlijk vind ik flamingo’s pas leuk sinds de vele illustraties die ervan gemaakt worden. Toen ik vroeger door de dierentuin liep, vond ik het maar rare en enge wezentjes, maar op een getekende manier vind ik ze echt fantastisch haha :) Ik volg jou op insta!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven