Mijksje: kaarten op bijzonder papier

Twee weken geleden lag er ineens een envelop op de deurmat met daarin enkele kaarten van Mijksje. Verrassing! Eigenlijk waren het samples voor Post & Papier, maar dat weerhoud mij er niet van om er aandacht aan de te besteden op mijn blog. Ik ontdek namelijk graag nieuwe merken, zeker als de persoon erachter net als ik een passie heeft voor ontwerpen en papier!

Mijksje kaart kopjes

Mijksje

De kaarten die ik heb ontvangen, zijn ontworpen door Mijke Desserjer. Haar liefde voor ontwerp is eigenlijk altijd aanwezig geweest. Logisch, want haar familie heeft ook een creatieve achtergrond! Dit heeft haar dan ook geïnspireerd om creatief ondernemer te worden. Intussen werkt Mijke via haar bedrijf Mijksje in opdracht voor klanten én verkoopt ze zowel kaarten als posters met haar ontwerpen.

Mijksje kaart egel

Kaarten

Als kaartenliefhebber ben ik eigenlijk blij met vrijwel ieder kaart met een mooie illustratie. Ik was echter best blij verrast toen ik de envelop van Mijksje open maakte: wat een leuke ontwerpen! De ontwerpen op het witte papier zijn licht en kleurrijk, het ontwerp op het kraft papier simpel. Ik vind dit enorm mooi (en meer mensen met mij, want ik kreeg enthousiaste reacties van klanten). Mijn favoriet was in eerste instantie de kaart met de egeltjes, maar intussen vind ik de planten en kopjes ook wel erg leuk!

Mijksje kaart planten

Niet alleen de ontwerpen zijn mooi aan de kaarten van Mijksje. De ansichtkaart met egels en wenskaart met planten zijn namelijk beiden gemaakt van structuurpapier. Dit geeft niet alleen een mooi effect voor de ontwerpen, maar is ook nog eens bijzonder in het algeheel, vind ik. Een kraft kaart is misschien een idee dat al vaker is uitgevoerd, maar ook daarin weet Mijke onderscheid te maken door onder andere lange enkele postkaarten te voegen aan haar collectie. Ik ben enthousiast! Toevoegen aan het assortiment van Post & Papier dan maar? ;)

Schaf alle kaarten van Mijksje aan vanaf €1,60 per stuk in haar shop!

Deze review bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door Mijksje. Lees mijn disclaimer met betrekking tot deze blogposts.

2 gedachten over “Mijksje: kaarten op bijzonder papier”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven