Flow snailmail & postcrossing

Flow special snailmail

Flow komt met enige regelmaat met nieuwe magazines op de markt. Sowieso het reguliere, maar ook weekly’s en specials. Zo hebben ze ook een app waarbij je digitaal over enkele onderwerpen kunt lezen, bijvoorbeeld snailmail! De editie staat al enige tijd online, geloof ik, maar ik ontdekte hem laatst pas. Neem je een kijkje met mij?

Hoewel ik de papiereditie ook al had gezien (en ik dat nogal tegenstrijdig vond), besloot ik de tweede editie nog wel een kans te geven. Snailmail is ook meer offline, maar het wordt wel veel gedeeld op online platformen. Ideeen, inspiratie en tips zijn hierbij altijd welkom. Bij het openen van het mini magazine, zoals ik het maar even noem, kreeg ik fijn warm welkom door middel van een muziekje en een fijne cover. Een pagina verder krijg je uitleg hoe de app werkt. Handig, maar ik vond het leuker om gewoon te ontdekken… Aan de slag dan maar!

Flow special snailmail 2

Met het thema snailmail zijn er genoeg dingen te bedenken en dat heeft Flow zeker ook gedaan. Zo staat er een artikel in over Postcrossing, voornamelijk over de oorsprong en wat het concept is. Ook staan er voorbeelden in van enveloppen die al verzonden zijn, om inspiratie op te doen voor je eigen creaties. De video over de liefde voor Postcrossing van een Canadees doet het helaas niet, maar… je kunt wel een kort filmpje bekijken over hoe je een origami envelop vouwt. Gaat dit te snel voor je? Gelukkig staat het daarna met een stappenplan nogmaals uitgelegd. Verder worden er nog enkele Instagram account op het gebied van post aangeraden, net als leuke shoptips.

Flow special snailmail 3

De digitale edities van Flow hebben niet zoveel inhoud als een normaal magazine. Het is gewoon echt leuk voor erbij, om gewoon in een pauze eens te bekijken. Ik ben nog steeds meer fan van de papieren versie van het magazine, maar de klikbare delen en videos in zo’n digitale versie kunnen ook best iets hebben. Voor tussendoor is het dus zeker een aanrader! Lekker knus en fijn, zoals de Flow eigenlijk altijd is.

1 gedachte over “Flow snailmail & postcrossing”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven