Liefs Karlijn illustraties

Liefs Karlijn

Liefs Karlijn en haar illustraties kende ik al een tijdje. Sinds kort heeft ze een kleine pop-up shop op Instagram die ze aangekondigde op haar originele account. Na veel vernieuwen kon ik mijn favoriete illustratie in een mooi lijstje bestellen per mail!

De illustraties van Liefs Karlijn heb ik altijd bewonderd. Iedere afbeelding die ik tegen kwam op het sociale medium heb ik geliked. De illustraties spraken me aan door de vrolijke, maar toch zachte kleuren. Natuurlijk spreekt het waterverf effect me sowieso enorm aan, ik heb hier gewoon een zwak voor. De tekeningen bestaan uit dieren, natuur en wat andere objecten. De dromenvanger vond ik verreweg de mooiste, ook al zijn de andere ook prachtig!

Liefs Karlijn lijstjes

Ik kan moeilijk uitleggen waarom ik de illustraties van Liefs Karlijn zo mooi vind. Ze spreken me gewoonweg enorm aan en ik zou ze het liefste allemaal in een lijstje hebben om in huis te hangen. De tekeningen van Karlijn zijn in tweedehands lijstjes die ze zelf op heeft geknapt te koop. Er zijn allerlei verschillende formaten en soorten met kopieën van de illustraties met enorm goede kwaliteit. Het donker roze lijstje met de dromenvanger hangt inmiddels op het roze kastdeurtje in mijn nieuwe IKEA kast. Het past perfect en het geeft een fijne sfeer. Ik kijk er regelmatig even naar, want ik word er blij van!

1 gedachte over “Liefs Karlijn illustraties”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven