By Bineke: origineel zwart en wit

nov 30, 2015

Met enige regelmaat leer ik nieuwe webwinkels en ontwerpers kennen. Ik vind dat echt geweldig! Een tijdje terug kwam ik By Bineke per toeval op Instagram tegen. We raakten met elkaar in gesprek en sindsdien houd ik haar ontwerpen en producten in de gaten. Zwart en wit, maar op een originele manier!

By Bineke

Op dit moment bestaat het assortiment voornamelijk uit kaarten, posters en hebbedingen in de vorm van scrabble magneten. Ieder product is door Bineke zelf ontworpen of gemaakt, wat het persoonlijk maakt. Custom made is daarom ook geen probleem wanneer het kaarten betreft, bijvoorbeeld voor het verhuizen, geboorte of trouwen. Leuke printables die je gratis kunt downloaden zijn ook aan te raden, zoals de aftelkalender voor Sinterklaas hieronder (ook al gaat hij aan het einde van de week alweer terug naar Spanje). Neem een kijkje in de webwinkel van By Bineke!

By Bineke 3

Zwart en wit

Tegenwoordig zijn er enorm veel merken die zwart en wit als hoofdkleuren gebruiken voor de ontwerpen van papierwaren. Da’s niet heel gek, want het is vaak best mooi en elegant! Daarom moet je het echter wel hebben van de ontwerpen zelf om met een uniek concept te komen. En dat heeft By Bineke met haar ontwerpen zeker waar gemaakt. Ze gebruikt dan misschien vaak “standaard” illustraties (uitzonderingen zoals het ‘monitor hart’ en het ‘ja/nee met bloemen’ daar gelaten), ze zijn van haar hand. Daarbij is voornamelijk de tekst die erbij staat uniek.

By Bineke 2

Quotes

Jouw grote liefde betuigen aan iemand? Doe het eens niet in het Engels of Nederlands, maar op z’n Gronings of Fries (voornamelijk leuk voor een noordeling zoals ik)! Ook zijn er fijne woordspellingen zoals ‘bee mine’ met een bij en ‘never leaf me’ met een blad erbij. Het is gewoon leuk om eens in de shop rond te snuffelen! Mocht je jouw kerstkaarten nog niet hebben, raad ik deze ook zeker aan. 2016 is weer een schrikkel jaar, dus ‘24 hours extra’, en statistieken van december in de vorm van een kerstboom. Ik zou zelf niet op het idee zijn gekomen!

3 Reacties

  1. Wat een mooie producten! 20 hours more, daar had ik eigenlijk ook nog niet bij stilgestaan. :-)

    Antwoord
  2. Wat een mooie producten. Wat kan zwart wit er toch prachtig uitzien!

    Antwoord
  3. Die Scrabble-magneten ga ik eens naar kijken, lijkt me een leuke shop!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *