Hallmark glitter wenskaarten

Een tijdje geleden waren deze wenskaarten van Hallmark voordelig verkrijgbaar bij AKO. Mijn kaartenhart begon sneller te slaan en aangezien ik toch iets op de post moest doen, heb ik er gelijk een aantal meegenomen! Tot nu toe zijn ze gewoon opgeslagen in mijn collectie, maar misschien komen ze ooit nog eens van pas.

Bij veel items die ik koop, denk ik gelijk aan mijn blog: is het leuk om ook over te bloggen? Zo heb ik een excuus om het te kopen en te proberen, haha. In dit geval was dit juist niet mijn eerste gedachte, wat aangeeft dat ik de wenskaarten oprecht mooi vind! Thuis gekomen bedacht ik me echter wel dat een leuke tip zou zijn voor jullie voor de decembermaand. Het zijn “normale” ontwerpen voor verschillende gelegenheden, maar als deze in de laatste maand van het jaar plaatsvinden, neem je gelijk het fijne sfeergevoel van december mee.

Glitter wenskaarten van Hallmark

Glitter & glamour Hallmark

Het hele kaartenrek bij de AKO stond vol met deze mooie goud- en zilverkleurige wenskaarten, maar ik besloot er slechts vijf mee te nemen. Ik vond het best lastig om te besluiten welke het moesten worden, maar ik ben nog steeds blij met de selectie. Ze zijn niet enorm kleurrijk, maar ik word er blij van en dat is precies mijn doel achter échte post! De illustraties en teksten zijn strak en duidelijk, maar de glitters kleuren het geheel en blijven bovendien goed zitten.

Glitter wenskaarten van Hallmark

Het verschilt per kaart welke illustraties en/of tekst er aan de binnenkant van de kaart zitten. Doordat sommige kaarten al tekst hebben, heb je iets minder ruimte om zelf te schrijven. Dit is met name zo bij de trouwkaart, aangezien aan de linkerkant allerlei stippen staan. Echt een grote persoonlijke boodschap erop zetten gaat dus niet, hoewel dit wél het geval is bij de andere kaarten.

Glitter wenskaarten van Hallmark

Als klap op de vuurpijl wordt er ook nog eens een mooie bijpassende envelop bijgeleverd in het goud of zilver, maar net welke kleur je als kaart heb gekozen! Hoewel de stippen enkel terugkomen op mijn trouwkaart, vind ik de serie toch één geheel vormen. Daarbij glanzen de enveloppen op hun eigen manier én is er genoeg ruimte om op de voorkant te schrijven. Kortom: mooie kaarten voor een normale wenskaart prijs!

De glitter (onofficiële naam) wenskaarten van Hallmark zijn verkrijgbaar voor €2,50.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven