Studio Stationery winter kit

Waaah! De volgende kit van Studio Stationery is er eindelijk! De vorige was in het thema zomer… kun je dan al raden wat die van nu is? Juist: winter! We hebben een seizoen overgeslagen, maar het maakt niet uit: ik had enorm veel zin om de winter kit uit te pakken zodra het binnen was. Dit keer geen unboxing video, maar een blogpost! Kijk je mee?

Een notitie voor degenen die niet weten wat een kit van Studio Stationery inhoudt: het is een goodiebag met vijftien verschillende items die verkrijgbaar is via hun blog. De kit is niet verkrijgbaar voor wholesale zoals de normale producten en is limited edition, dus wees er snel bij als je eens wilt! En dan nu… unboxen maar!

Studio Stationery Winter Kit 2

Inhoud winter kit

Allereerst een fijne set van leuke stationery, of ook wel kantoorartikelen! Masking tape is natuurlijk altijd welkom en ik vind het hebben van twee zwarte clips naast de goude ook wel enorm leuk. Ik mis alleen het roze hierin, zoals wel bij de pennen het geval is. De pennen lijken trouwens enorm goedkoop bij het uitpakken door het plastic eromheen (ook al is dit alleen maar een gevoel), maar ze zijn erg mooi en kwalitatief goed!

Studio Stationery Winter Kit 3

Yay! Het roze komt wél terug in het papier. Iets minder vel dan de stift, maar daarom niet minder mooi. Er zit een poster in op A4 formaat op stevig met een illustratie van een cactus. Want… wie houdt er nu niet van cactussen? Fijne vetplantjes voor het gehele jaar. Ideaal, toch? Om het nóg leuker te maken, zitten er ook nog twee stickers van cactussen bij in het zwart. De poster hangt momenteel in mijn werkkamer aan de gouden clip. De stickers heb ik nog geen bestemming voor, maar dat komt vast nog wel!

Studio Stationery Winter Kit 4

Kaarten! Geen Studio Stationery zonder kaarten en daar ben ik enorm blij mee. Voornamelijk in het zwart en wit, met een beetje roze. Behalve ‘find your wow’ heb ik dit keer iets minder met de teksten en ontwerpen, hoewel ze wel totaal bij de stijl van het merk passen. De ansichtkaarten zijn dit keer misschien wel de producten die ik het minst mooi vind, maar ik ben gelukkig altijd blij met iedere (ansicht)kaarten!

Studio Stationery Winter Kit 5

Als laatste nog twee notitieblokken in het zwart en wit. Hier mis ik opnieuw het roze en dit was dan ook het eerste wat mij opviel. De quote ‘find your wow’ vind ik nog steeds erg leuk en ik zie dat boekje echt als een blokje om mee te nemen naar evenementen en dergelijke. Als een journalist of illustrator, want er zitten geen lijntjes in! Het lange blokje vind ik iets minder door de simpele strepen is. Doordat de strepen zwart zijn, kun je er niet zo goed op schrijven en is er dus minder ruimte op het papier (roze had hier dus perfect geweest, zeker in de lichte tint die in de poster en kaart zijn verwerkt).

Review winter kit

De winter kit bestaat niet uit de standaard kleuren die je bij de winter zou bedenken. Hij bestaat ook niet uit de illustraties en teksten die je normaal gesproken zou hebben bij dit thema. Ergens vind ik dit jammer, maar aan de andere kant vind ik het juist ook wel origineel! Zwart en wit met een beetje roze kan ook enorm mooi zijn. Van deze kit vind ik de helft erg leuk en nuttig, de andere helft iets minder. Toch zou ik hem wel aanraden, aangezien je voor de prijs best wat krijgt thuisgestuurd! Bovendien heeft iedereen een andere smaak, dus voor ieder wat liefs.

De winter kit is verkrijgbaar voor €21,95 inclusief verzending bij Studio Stationery.

2 gedachten over “Studio Stationery winter kit”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven