Liefs Label ‘hieperdepiep’-set

Liefs Label is een webwinkel die ik al was tegengekomen op Instagram, maar nog op mijn wensenlijst stond qua producten. Op Flavourites Live! besloot ik echter een pakketje mee te nemen, ook al wist ik eerst niet welke. Uiteindelijk is het, met de hulp van de eigenares, ‘hieperdepiep’ geworden!

Liefs Label hieperdepiep 2

Quote ‘hieperdepiep’

Waarom deze quote? De pakketjes die voornamelijk in de verkoop waren, hadden als thema kerstmis. En ik wilde iets algemeners en ‘hieperdepiep’ kwam hierbij het dichtste in de buurt, voor een positieve fibe! Daarbij mooie illustraties uit de natuur, iets wat ik associeer met lente en dus vrolijkheid. Ik vond het wel passen en dus nam ik het pakketje graag mee! Er zitten geen instructies bij het pakket, maar dat is ook niet nodig: het touw, de knijpers en het papier waar de letters voor de slinger op staan. Aan de slag dan maar!

Liefs Label hieperdepiep 3

DIY pakket Liefs Label

Het papier is erg stevig, wat prettig is voor zowel het knutselen (wat eigenlijk alleen uit knippen bestaat) als voor het ophangen van de slinger zelf. Papier is kwetsbaar en wat stevigheid brengt gewicht, maar ook wordt het geheel er mooier door. De knijpertjes die erbij worden geleverd, zijn geschikt voor het papier, want door de kleine oppervlakte van een het stukje papier waar de letter op staat, heeft het bijna geen gewicht. Het op elkaar bevestigen van het papier op het touw met de knijpertjes gaat wel met moed, beleid en trouw. Dit komt door het kleine oppervlak van de knijpertjes om te klemmen. Gelukkig maakt het resultaat dit weer goed!

Liefs Label hieperdepiep 4

De pakketjes van Liefs Labels zijn leuk en simpel om in elkaar te zetten. De prijs en de inhoud is goed in verhouding tot elkaar. Er wordt zelfs nog een grote envelop bijgeleverd om de DIY te kunnen versturen, zowel als DIY pakket als kant-en-klare slinger (op de achterkant is plaats voor een leuk berichtje)! En eventueel is er nog een mini slingertje te maken door de kleine plaatje boven op de plaat. Een aanrader, dus!

De Liefs Label-pakketjes zijn verkrijgbaar voor €4,95 (aanbieding!) per stuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven