Flow book for paper lovers II

Flow book for paper lovers editie 2

Herinner jij je het Flow book for paper lovers nog? Hij lag in eind 2013 in de schappen. Nu is er een tweede editie uitgebracht. Hoewel ik momenteel niet écht tijd vrij maak om met papier te knutselen, was het wel een boek dat ik MOEST hebben. En het is uiteraard een tip voor iedere papierliefhebber. Klik op ‘lees meer’ voor een preview!

Ah, daar ben je al. Ik wil je toch nog even waarschuwen: het is een preview, maar toch ook weer niet echt. Je ziet enkel kleine delen van een paar pagina’s uit het boek. Als ik alles verklap, is het boek toch niet leuk meer om te ontdekken? Psst… de banner die in de achterflap zit, is wel te zien op de bovenstaande foto. Ik had hem namelijk opgehangen boven het raam in de werkkamer!

Flow book for paper lovers editie 2a

Flow book for paper lovers editie 2b

Wat een kleurtjes en patroontjes! Eigenlijk vooral rustig met patroontjes en natuur. Wat zijn het dan? Kaarten, labels en groter papier (dus opgevouwen, maar je kunt hem er zo uit halen). Pagina’s vol!

Flow book for paper lovers editie 2c

Flow book for paper lovers editie 2d

Wat zit er nog meer in dan? Gewoon papier om mee te knutselen, maar ook om erop te schrijven. Ben je het papier nog niet zat? Mooi! Want er zitten ook stickers in om op papier te plakken en leuke miniposters (de eerste hangt bij mij al!). Achterin zitten ook nog wat papieren zakjes naast de banner. Kortom: er zit genoeg in voor iedereen die van papier houdt!

Het Flow book for paper lovers is voor €16,95 verkrijgbaar.

2 gedachten over “Flow book for paper lovers II”

  1. Ik vond die van vorig jaar echt mega leuk en ik gebruik het papier regelmatig om iets te versieren of om cadeautjes mee in te pakken. Maar eigenlijk vind ik het net te duur om zomaar even te kopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven