Flow book for paperlovers

Flow book for paper lovers

Flow heeft altijd een passie voor papier gehad. Dit uit zich niet alleen door middel van het magazine, maar ook de extraatjes die er vaak bij zitten. Nu kwamen ze met een heel boek vol papier. Geen tekst, alleen papier: enveloppen, stickers, briefpapier en nog veel meer. Om eruit te halen en te gebruiken! Kijk je mee?

Flow book for paper lovers 1

Als je het magazine openslaat, kom je meteen leuke goodes tegen: Een aantal ronde stickers in een envelopje. Een leuke verrassing! En natuurlijk leuke ontwerpen, zoals je van de Flow ook wel verwacht.

Flow book for paper lovers 2

Wat zit er dan in het echte magazine? Nou, bijvoorbeeld briefpapier. Dit is een voorbeeld, maar er staan nog veel meer ontwerpen in. Ik heb nog niet geprobeerd het eruit te halen, ik ben er namelijk een beetje bang voor, maar ik ga het binnenkort wel proberen! Ik krijg de kriebels om te gaan schrijven.

Flow book for paper lovers 3

Kaarten! Ik werd verliefd toen ik deze ontwerpen zag, daarom heb ik deze specifiek even gefotografeerd. Heerlijke kleuren, inspirerende teksten en mooie illustraties. Er zijn nog wel meer bladzijden met kaarten, heerlijk toch?

Flow book for paper lovers 4

Ergens in het midden van het boek kom je dit tegen. Papier! Maar naar mijn idee niet echt meer iets om mee te gaan knutselen. Toch wel erg leuk gedaan, dus wilde ik het even laten zien.

Flow book for paper lovers 5

Kleine illustraties om te gebruiken bij de post of andere cadeautjes.

Flow book for paper lovers 6

En als laatste: labels. Heel veel labels. Met leuke illustraties en ruimte voor tekst. Natuurlijk zit er nog veel meer in, het boek is enorm dik, maar ik kan het niet allemaal laten zien. Ik vind het boek in ieder geval geweldig, ik ga me er lekker in uitleven als ik eventjes tijd heb. Het magazine is wel iets duurder dan normaal, maar het is elke cent in mijn ogen echt wel waard!

Het Flow book for paperlovers is verkrijgbaar voor €14,95.

1 gedachte over “Flow book for paperlovers”

  1. Ik heb hem voor Sinterklaar gekregen en ik vind hem zo leuk! Ik heb hem meteen helemaal leeg gehaald om dingen te kunnen gebruiken en om bij mijn verzameling te stoppen! :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven