DIY pastelkaart voor #acreachallenge

Begin maart startte Marion van A Crea Life een challenge: #acreachallenge! Aangezien ik het leuk vind om te knutselen met een bepaald thema, besloot ik mee te doen. Normaal gesproken plaats ik eens per twee maanden een DIY kaart, maar voor het pasen (of lente) maak ik een uitzondering! Om een keer iets anders te doen, heb ik een ronde DIY pastelkaart gemaakt. Knutsel je mee?

DIY pastelkaart voor #acreachallenge

Benodigdheden

Wat heb je nodig? Ronde kaarten die je dubbel kunt vouwen in verschillende pasteltinten (of een kaart met enkele vellen papier), stickers met een paas thema, lente stempels met inkt, een wit papiertje en stiften in bijpassende kleuren. Een schaar en een lijmstift is ook erg handig!

DIY pastelkaart voor #acreachallenge

DIY pastelkaart

Allereerst aan de slag om de voorkant van de kaart te maken. Ik heb twee kleinere cirkels geknipt om op de kaart te plakken. Daarna heb ik stickers erop geplakt en met stift een setting eromheen getekend.

DIY pastelkaart voor #acreachallenge

Vervolgens ben ik met de binnenkant aan de slag gegaan. Hiervoor heb ik stempels met het thema van HEMA gebruikt (degene die ik van Marion voor mijn verjaardag heb gekregen). Deze heb ik vervolgens ingekleurd met dezelfde stiften zoals op de voorkant. De stempel met de tekst “hello” is het begin van de tekst die aan de binnenkant komt te staan zodra ik het kaartje ga versturen.

DIY pastelkaart voor #acreachallenge

Als laatste heb ik nog een wit papiertje op de achterkant geplakt samen met een sticker van hetzelfde vel. Het is maar een kleinigheidje, maar ik vond het wel leuk om dit ook te versieren bij dit kaartje.

DIY pastelkaart voor #acreachallenge

#acreachallenge

Zoals ik al noemde aan het begin van mijn blog, is deze DIY pastelkaart een onderdeel van #acreachallenge van Marion. Je krijgt een thema waar je vervolgens mee kunt gaan knutselen. Dit keer is het thema Pasen. Mijn kaart heeft slechts een subtiele hint hiernaar, maar ik combineer het vaak met lente. Doe jij ook mee?

1 gedachte over “DIY pastelkaart voor #acreachallenge”

  1. Wauw, vind het echt super leuk dat je mee doet aan de challenge! Vind het zo leuk om te zien hoe iedereen iets anders maakt. En wat een leuk idee om ronde kaartjes te gebruiken, ziet er meteen heel anders uit.denk dat ik dat ook eens ga proberen bij het maken van een snail mail, heel erg leuk!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven