Agenda, notities en to do-lijst in één planner

Weet je nog dat ik in oktober zelf een planner tekende in een ringband? Er zat een agenda, een notitievlak en een to do-lijst in! Ik heb dit ontwerp een tijdje terug gedigitaliseerd en een bijpassend voorblad met handlettering vormgegeven. Intussen zijn de ringband via Drukbedrijf gedrukt en kondig ik met trots mijn nieuwe product uit mijn collectie aan: een handgeletterde planner!

Handgeletterde planner van Nouk-san

Notitieblokken met ringband

Toen ik in 2016 het format van mijn nieuwe planner met agenda, notities en to do gebruikte, vond ik het al een leuk idee om het als planner te laten drukken. Voordat ik mijn huidige agenda had, werkte het voor mij erg goed. Ik schrijf nu zelf alles op in mijn agenda, maar dat betekent niet dat ik het format ineens niet meer vind werken. Eind 2016 bood Drukbedrijf aan om een samenwerking aan te gaan: ik mocht notitieblokken laten drukken! Aangezien ik het concept voor een planner al in mijn hoofd had zitten, ging ik aan de slag om mijn ontwerp te digitaliseren. Het voorblad is het resultaat van het idee van een nieuwe serie binnen mijn eigen collectie: handlettering.

Handgeletterde planner van Nouk-san

Handgeletterde planner

Hoewel het even duurde voordat mijn eerste en eigen planner af was, heb ik hem nu eindelijk in handen! Ik heb zelf al één van de stapel gepakt om te gebruiken… Planner Dream is gedrukt op het formaat van 21 x 9,8 cm en bevat 50 vellen met enkelzijdige druk. Het voorblad is gemaakt van 350 grams mat papier en bevat de tekst ‘don’t call it a dream, call it a plan’. Er zit een zwarte wire-o (ringband) aan de bovenkant van de planner. Ik ben enorm trots op de handgeletterde planner en ik hoop dat jullie hem net zo handig vinden als ik!

Mijn nieuwe planner Dream is verkrijgbaar in mijn shop voor €5,95!

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door Drukbedrijf. Lees mijn disclaimer met betrekking tot deze posts.

2 gedachten over “Agenda, notities en to do-lijst in één planner”

  1. Ik vind hem echt onwijs leuk geworden en ook heel fijn geprijsd! Ben nog aan het twijfelen of ik ‘m wil kopen, want ik heb wel vaker zo’n planner gekocht en vervolgens nooit gebruikt haha. Maar wie weet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven