Mijn agenda voor 2017: Team Confetti!

Hoewel ik het ieder jaar enorm leuk vind om een agenda uit te zoeken, is het voor mij wel lastig. Ik heb namelijk bepaalde eisen, zoals gelinieerde pagina’s, A5 formaat en ruimte voor notities… Ik was al bezig om mijn eigen agenda te maken toen ik de Team Confetti agenda 2017 ontdekte doordat ik Olga net volgde! Het heeft even geduurd voordat ik hem in huis had doordat hij nog naar de drukker moest, maar intussen heb ik hem en ben ik erin begonnen. Kijk je mee?

Team Confetti agenda 2017

Zakelijke agenda

In november besloot ik om mijn planning te digitaliseren. Ik merkte echter al vrij snel dat het opschrijven van mijn uren niet heel gemakkelijk was. Net zomin als het aankruisen van to do’s als ik ermee bezig ben. Daarbij blijf ik gewoon een papierliefhebber in hart en nieren! Omdat ik alle standaard plan- en organisatie apps van Apple wel handig vind, gebruik ik deze nu privé. Mijn agenda en andere papierwaren zijn voor zakelijke doeleinden. Over het laatste vertel ik later nog wel eens, maar mijn Team Confetti agenda 2017 is in ieder geval bedoeld als zakelijke agenda!

Team Confetti agenda 2017

Inhoud

De Team Confetti agenda bestaat uit persoonlijke gegevens, een jaarkalender met belangrijke data, ruimte voor adressen, maandplanners met to do’s voor iedere maand, weekplanners met notitie ruimte en een blad ‘afspraken voor 2018’. Vooral met de maand- en weekplanners ben ik enorm blij! Ik had wel iets meer notitie bladen nodig voor ideeën, dus heb ik masking tape over adressen en afspraken voor 2018 geplakt. Bij de Team Confetti agenda 2017 worden trouwens leuke extra’s geleverd: een gouden ringband, een mint lintje, een gouden elastiekje en een transparant vakje. Ik vind een ringband heel prettig en het vakje ook voor extra notities. Het lintje en het elastiekje heb ik er vanwege schrijfgemak en thuisgebruik afgehaald (nadat ik foto’s had gemaakt).

Team Confetti agenda 2017

Planners

Hoe gebruik ik mijn Team Confetti agenda 2017? Op de maandplanner staan allerlei belangrijke data weergegeven, maar ook deadlines voor mijn werk. Denk bijvoorbeeld aan een blog voor externe website of een inspiratiepagina in mijn webwinkel! Verder plaats ik hier ook to do’s die ik in de betreffende maand moet doen. Op de weekplanner kan ik mijn wekelijkse to do’s in het notitie vak kwijt. Bij de dagen plaats ik alle platformen waar ik voor blog zodat ik kan afvinken als het af is en op social media staat. Daarbij schrijf ik op wat ik die dag op zakelijk gebied heb gedaan met het aantal uur erbij voor de administratie! Overigens gebruik ik deze agenda niet als blogplanner voor Nouk-san qua ideeën en inhoud. Hierover volgt ook later meer.

Team Confetti agenda 2017

Team Confetti agenda 2017

Ik kende Team Confetti wel voordat ik Olga echt ging volgen, maar ik heb niet doorgehad dat zij ieder jaar een Team Confetti agenda uit brengt. Hoe vorige versies eruit zien, weet ik dus niet, maar ik was meteen blij toen Vera van Franje Design de omslag in een gastblog omhulde! Na het lezen van de productomschrijving ben ik meteen over gegaan tot bestellen. Een weekplanner met genoeg ruimte voor iedere dag en notities, plus een maandkalender is namelijk voor mij perfect! Ook wilde ik wel (weer) eens een vrolijke agenda, want normaal gesproken koop ik een saaie van HEMA of Moleskine sinds de middelbare school. Als cadeautje heb ik – vanwege pre-order – trouwens nog drie leuke achtergronden voor mijn telefoon ontvangen, waarvan ik sindsdien twee gebruik. Yay!

De Team Confetti agenda 2017 is verkrijgbaar op Olga’s blog voor €17,95 inclusief verzending binnen Nederland.

Welke agenda heb jij voor 2017?

3 gedachten over “Mijn agenda voor 2017: Team Confetti!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven