Brush stationery met frisse pastelkleuren

Achter de schermen liet Nienke me al een paar keer previews van haar nieuwe collectie zien. Mijn interesse was meteen gewekt, want ik ben liefhebber van Dreamkey Design. Vandaag presenteert ze haar nieuwste en complete stationery collectie tot nu toe eindelijk aan de buitenwereld! En ik kan je vertellen: als je van brush stationery en/of frisse pastelkleuren houdt, dan ben je op slag verliefd…

Dreamkey Design brush stationery

Brush stationery

Zoals ik al noemde, wist ik al een tijdje dat er een nieuwe collectie aan zou komen. Nienke liet me namelijk enkele previews zien om mijn mening te peilen. Iets wat ik natuurlijk maar al te graag heb gedaan! Allereerst toonde ze me de nieuwe patronen die op alle producten zouden komen. De ontwerpen zijn typisch Dreamkey Design, maar gaan ook absoluut met de huidige trend mee. Brush stationery is immers hip!

Dreamkey Design brush stationery

Frisse pastelkleuren

Niet alleen brush is enorm populair op dit moment. Ook pastelkleuren zie je steeds meer terug en zodoende ook in de nieuwe stationery collectie van Dreamkey Design. De papierwaren zijn namelijk verkrijgbaar in twee kleurthema’s: lila, zalmroze en zwart & roze, blauw en zwart. Op bovenstaande foto is dit voornamelijk goed te zien. Mijn favoriet blijft toch wel zwarte brush vegen met roze, maar dit is beter te zien op onderstaande foto.

Dreamkey Design brush stationery

Collectie

De nieuwe collectie brush stationery met frisse pastelkleuren is tot nu de meest complete waarmee Dreamkey Design komt. Allereerst zijn er natuurlijk twee notitieblokken in verschillende maten (A6 en A5) vier notitieboeken en zes verschillende ontwerpen inpakpapier verkrijgbaar. Daarnaast komt Nienke ook met bijpassende enveloppen zodat de blokken ook als briefpapier te gebruik is. Als laatste brengt ze een etui en een pen op de markt, waar ze het meest trots op is. Ze zijn dan ook erg mooi! Door mijn verslaving aan notitieboeken blijf ik echter bij mijn eerdere favoriet op bovenstaande foto. Hoewel het notitieblok met bijpassende envelop hieronder ook een goede runner-up is! En natuurlijk vind ik het stickervel ook erg leuk.

Dreamkey Design brush stationery

De nieuwe collectie brush stationery is vanaf nu verkrijgbaar bij Dreamkey Design.

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Nienke?

3 gedachten over “Brush stationery met frisse pastelkleuren”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven